Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vozdra raja mogu li vas ponuditi olovkama ... ja od ovog zivim
svi lajkate niko da komentarise isto ko sto po kaficima niko ne kupuje ... natakarim vas na djuvegiju
Pjanke, Džeko i Đurić...svi po jedan i ja sretan! :)
A moze vala i Djuric 2-3 sto se mene tice.. ne bih se ljutio :) Sretno ZMAJEVI!!!
može vala i Begović, Meša, Karabeg, ko god :D samo neka ih zgaze! :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ove zadnje slike sto imamo LIJEPE BOSANKE
23% - Irska 1:1
ma,pjanić će jedno dva tri puta u toku čitave utakmice dobiti loptu i odmah je poslati medunjaninu,džeko će sam sebi podapanti nogu,lulić će je jedno dva tri puta opaliti loptu u tribine,vedo je neće dobiti ni jednom,isti film gledam već par utakmica...ja se uzdam u onog višću i medunjanina da će iznenaditi golmana irske,i onog visokog iz ćezene,volio bi da bolje igraju i da to odrade muški ali ja znam da ću noćas stući jedno po kile duhana zbog nerevoze
Sreca dijaspora je tu,da još jednom pokazu kako su velike patriote(al u k...).
A sta bi trebali ciniti, da po tebi, budu velike patriote?
Ne mogu nista uciniti paša moj,samo se sakrijte od naših ociju.
Ovo izgleda kao audicija za film Pogrešno skretanje, uloga brđana. Ajde sad najiskrenije bošnje, jeli vam žao što ste ovoliko jadni ?
Bas lijepo.Moze li se uplatiti veci iznos na Bosnu?Da cujem misljenje ljubitelja i znalaca sporta.Pozdrav iz Hrvatske.
Trebalo bi da može, balkanskim ekipama odgovaraju ostrvske ekipe. Fina je kvota za singlati
Sve sama arapska, turska i perzijska imena oli vam ga "muslimanska". Znači Bošnjak do Bošnjaka. Toliko o tome koliko za Bosnu navijaju i druga dva plemena. Nijednog Zvonke, Milana, Borne, Martinele, Darijana, Jovane i tako dalje i tako bliže. NIJEDNOG!
stvarno ih nema,a hej,koga nema bez toga se more,ko im je kriv,ne možeš ti nikog natjerati da navija ,to je glupo i pomisliti...to su ti takva plemena,oni rade ono što im plemenske vođe kažu da rade,drugačije i ne znaju,nemaju onaj kompas u glavi
zadnja slika: posle na koncert Amara Gileta...:))
Dajgle Dzenane ko engleski reprezentativac Paul Gascoigne iz mladjih dana hahahahahahah
Šabanizam i renesansa.