Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema dalje - koliki je covjek ekspert ovo je najjaci dokaz.
ko kaze da je guardiola bolji nema veze o fudbalu, kad guardiola postigne sa dva tri razlicita kluba ono sto je Mou nek onda nesto prica... ovako MOJA NENA MOZE VODIT BARCU! ZATO HEJTERI ZAVEZITE
Portuglačevo ime i prezime su ove godine skandirali dva puta i navijači Barcelone. Jednom u superpokalu Španjolske, a drugi puta u Kupu Španjolske. Skandirali bi oni i treći puta, ali tad se igralo u prvenstvu na stadionu Reala i bilo 3:1 za Barcelonu.
stvarno si neupucen trap ima mnogo trofeja s juveom i bayernom,lippi da ne trosim rijeci,sir alex....ma ustvari ne vrijedi objasnjavat nek je jose najbolji..
to su ti navijaci Chelsea koji je bio obicni klub do 2004, nisu navikli da gube samo da pobjedjuju gdje je ta Liga Prvaka hahahahhaha novopeceni navijaci 8 god navijaju za klub za kojeg nisu prije nikad culi, pssssst! Man Utd, Real M, Milan, Ajax, to su klubovi sa tradicijom njihovi navijaci su jedino dorasli komentarisanju normalnom, ostalo sve sezonski navijaci Forza Juve!
Nemože se ovde doci a da na članak u vezi Mourinha nepočnu komentirati cigani i šabani iz Uefalone klinci od 4 do 10 godina koji ce se odreći ciganije cim Real osvoji titulu i neko drugi osvoji ligu prvaka.JADNO SKONTAJTE SE CIGANI MALO VI STE CIGANSKI KLUB I SMRDITE.DOVIĐENJA.SAGNITE SE I POD...GA KRALJU MOU.
svi odreda samo je jedan trener svih trenera a to je miroslav ciro blazevic :D
@bolo koji to brod tone u trenutku osvajanja lige prvaka??? ne budi sine glup, pokrij se usima...
www.smjesne-slike.blogspot.com
smorinjo je mis koji prvi napusta brod koji tone, dokazalo se tri puta, ove sezone cetvrti je u toku a hala sljedece godine nece ni ligu sampiona izboriti, propasve ko moje Sarajevo.
hebo njih MASSIMILIANO ALLEGRI je najbolji ... tek je poceo svoju trenersku karijeru , i evo vec 2012 LP uzima !!!
nemoj biti smješan... provjeri trofeje i jednih i drugih pa ćeš vidjeti šta je mourinho osvojio... Ferguson je jedino od pomenutih trenera uspiješniji... Međutim on je u svojoj karijeri vodio 2 ili 3 ekipe, a Murinho puno više... Osvojao je naslove sa u ligama sa Portom, Celzijem Interom, sada vjerovatno i sa Realom, osvojio je Kup Uefa, Ligu prvaka dvaput sa dva razlicita kluba, ako to uradi i sa Realom jedino njemu ce to uspijeti do sada... Kup takmicenje je osvojio u gotovo svakoj ligi gdje je bio... Evo Gvardiola ga je prvu sezonu uspio pokositi u svim takmicenjima, ove godine od njega gubi prvenstvo ... prema tome nije Mou talašik kakvim ga drugi smatraju... A ako Barsa izgubi u kupu ili ih neko elemiše u LP-u onda ćemo gledati raspad iste u budučnosti...
Alex Ferguson je najbolji trener svih vremena. 1986 došau Manchester United, tada obični prosječni klub u Engleskoj. Sa dna tabele ga je izvukao u sigurnu sredinu. Tek 7 godina poslije 1993 godine osvojio je prvu titulu Premiershipa. Od 1993 dominira engleskim fudbalom. To je trener svih trenera. Ne volim Manchester United ali poštujem njegov rad.Što je najvažnije nije toliko prenapuhan. A i s Aberdeenom je 1983 uzeo Škotsku ligu, kup i Kup pobjednika kupova. Tek toliko nek se zna.
pricaj te sta hocete al TRENER SVIH TRENERA !!!!!!!!!!!!
Placite sa mnom jesenje kise, Special One nema vise...
kada mislis perfektan dan da ga nista ne moze pokvariti onda mora biti neki clanak i slika ili usrinha ili mileta laktasenka zaista nikoga ne zanimaju njih dvojica jedan je propali trener a drugi propali seljacina uglavnom imaju nesto zajednicko obojica su krkani