Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda ce se naci pojedinci ovdje da komentarisu kako hirurzi nisu placeni,bla bla,pa kad gazdi budes doprinosiou ovoj mjeri onda ces i biti placen 100 miliona godisnje,prosta matematika!
Fin, muška boja.🤣
Najbolji igraci se sami otplate. Tako mojne ono Arapi bacaju pare treba u humanitarne dati. Mislim treba dati ali nisu to bacene pare ko sto ljudi pisu sve to oni izvuku kroz marketing,popularnost lige,drzave itd. Psg je u plusu npr na Messiju.
Druže, ponudili su 2 miliona Mbappeu dnevno. Sva prica o svemu staje. Sa dva miliona dnevno se može toliko zemlje obraditi, firmi otvoriti, projekata zavrsiti. Nema potrebe da dalje govorim, Messijeva zarada ipak direktno ovisi od prodaje dresova, popularnosti itd. Kod arapa, Benzema da ne odigra niti jednu utakmicu i da ne proda ni jedan dres, dobiti ce 200 mil.
znao je miami da ce biti velika zainteresovanost, ovo se ne smije desiti, jako neorganizovano