Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije onog tulavog Beniteza, osvojila bi se i La Liga, Barce je prosula finu zalihu bodova, a Real prije toga kiksao na glupim mecevima.
Žao mi Atletica, primiše go iz offsiedea, promašiše dva penala i omogućiše ovim smradovima da bar donekle spase sezonu. Mora i njih krenuti - jedan trofej (od 15) u dvije sezone...nije loše jer potrošili su samo milijardu eura na pojačanja....
Charlie67 potpuno se slazem s tobom,oni imaju srece to je cudo jedno...al ta sreca ne moze biti slucajna(roma,wolfsburg,bate,cska,shaktar,man city itd) svake godine u zavrsnici,kad osvojis ligu prvaka preko takvih klubova i jos se ponosis s tim hahahaha Barcelonina titula prosle godine igrali protiv:paris sg,city,bayern,juventus,sve prvaci svojih drzava,pametnom dosta.
Gazija a sta cemo sa titulom prije 2 godine? Igrali da Juventusom, dobili proslogodisnje finaliste (Bvb i Bayern) i dobili prvaka spanije Atletiko?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
naučio Ramos držat pehar, ne ispada mu više..:)
Ramosu nedaju vise da sam drzi trofej
kme kme ofside kmekme imali smo posjed kmekme culesi sirom svijeta na aparatima ahaha
JEL OVO CENTRIN BUS STO SE VOZA PO SARAJEVU;ONO pANORAMA IDEMO OKO SARAJEVA ;)
CESTITKe winerima!!!! ole oleeeeeee
offside 😂
@naftalin 11 :D