Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast i klubu i navijačima,dijete će imati lijepu uspomenu za cijeli život u kojem će sigurno imati mnogo teškoća
Imam jednog jarana u Londonu. I on mi priča šta su sve tamošji fudbalski klubovi. Njegovo dijete ide u osnovnu školu koju je izgradio i financirao Totenhem. Malac mu ima problema sa vidom i Totenhem je uzeo obavezu da sve preglede, naočale, eventualne operacije očiju preuzme na sebe. I ne samo to; besplatne karte, posjete muzejima, upoznavanje sa igračima itd su svakodnevne aktivnosti. Totenhem 'drži' desetak takvih škola u sjevernom Londonu. Tu su još bolnice, pozorišta etc
E jbg buraz... Ima veze malo sa humanošću, a i malo sa porezom. Ako laže haver, lažem i ja. Pošto kupio po to prod'o
ne laže ti haver, engleski klubovi su nenormalno privrženi svojoj zajednici, naravno kad učestvuju u humanitarnim akcijama imaju olakšice za porez, to je čak i u bosni tako, ali ne mijenja činjenicu da puno toga rade sa lokalnom zajednicom, msm samo eto pretplatite se na jutub kanal neke ekipe iz premiershipa pa ćete vidjeti :)
Svaka cast. Vidi se sreca na njegovom licu, makar na kratko