Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Keep Calm and drink 7UP :D
ja se iskreno nadam da ih uefa izbaci van,jebate koja bi to senzacija i slavlje u bosni bilo
nista nisu slagali,godinama ta krovna organizacija ima mutne poslove,zasto su uefa cup,nakon toliko godina promjenili u europa league,nista nije slucajno..
a njihovi igrači odgovaraju: FUCK SARAJEVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
volim te Sarajevo ooo ooo ,duvajte mi pitona dusmani .Sarajevo Sampion ooo
Registrujte 0-3! Idemo dalje, vrijedilo je onih prvih 20 minuta biti navijac FKS, jbg dsava se... IDEMO DALJE next stop Travnik..... Samo naprijed Saraj'vooo.....
pa zar vas ne bi bilo stid da prodjete dalje za zelenim stolom nakon 7-0 ?
ako nije zrinjskog bilo proci nakon 9:0 sto bi nas nakon 7
''No to rasicm '', '' No to nacionalism'' .......zar nije to uplitanje politike u sport .Zašto se onda klubovi kažnjavaju kad istaknu fu.ck ueufa ili fifa ,valjda ljudi imaju pravo na svoje mišnjenje i kako to da uefa ne prihvaća nikake kritike kao da sve sjajno rade....a pitanje koliko timova razj.ebali .......UEFA MAFIA !
Nece ih sigurno suspendovati to je ipak Njemacki klub
Ajmo FIFA i UEFA. Ponovite Celtic. 0-3 za Sarajevo! :D
Ako bog da
to bi bila veća sramota od poraza 7:0