Komentari (376)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljadija sa Grmeča i Kozare se nakotila po nekadašnjem šeheru. Da im nije rata bilo, pola bi ih vukovi pojeli kao đake-pješake u svakodnevnim višesatnim šetnjama do škole.
Upravo tako. Previse se medijska paznja daje primitivcima i upakiva se (drage volje od rezimskih medija) u nacionalizam. A primitivac je primitivac i u Sarajevu i BL i u Beogradu, Zagrebu, Istanbulu, Varšavi.
@mrtvi: Mani me se "istorijskim"pričama ko je kome gazda bio, ko je koga je.bavao itd. Mene interesuje dana u čemu živim, da marku koju zaradim, a ovakvi mi primitivci to otežavaju, kao i oni koji se koriste njihovim "uslugana". BMK za historijom, istorijom, povijesti, ja ne dam da me to hebe u zdrav mozak. Uzeo sam pušku 92.uzeo bih je opet da se odbranim. Ali ne ne interesuje probiranje po krvnim zrncima i generaliziranja ko je bio gazda ko je bio rob. Znam da smo svi u qrcu (bar mi uslovno receno normalni) zbog toga!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Eno turcima vec saljevaju stravu zbog prijetnji ovih citavih 50 navijaca Borca
hajde poginu čovijek u konstantinopolju svetom gradu pravoslavlja... hahahahahahah pa turska vise ima stanovnika u jednom haustoru ngo borac komplet navijaca sto ima
Šta reći samo Zadojeni primitivni Četalji !!!
Velež nikada nije bio samo bošnjački klub.
hahaha pa ovdje na zapadu se poznaje koji su najvece seljacine. gdje god udju u trgovinu cigance da dobiju jeftinije: "moze li sta jeftinije, ja sam izbjeglica iz bosne i nemam para". poserem van se na "seher"
Ma to su tzv bosanski srbi. I oni su iz bosne
95% izbjeglica muslimani, pa ti zakljuci ko je. jedino ako se srbi odazivaju na : amire, nizame ,kadire,samire itd
pa hoce da se kurce po turskoj :) malo da se smire ovi cetnici
Šta drugo očekivati od genocidnih ubica.
toliko misle da su bitni u Srbiji da ovo niko u Srbiji nije objavio,nijedan portal, ni jedna rijec o ovome...
pa da, marko je sa drugovima isao u istanbul na pozorisnu predstavu i susret kazalisnih umjetnika i nabasili na razularene turke koji su samo jedva cekali da nadju kakvog srbina, neduznu srpsku nejac ponovo ugrozavaju na svakom pedlju ove srpske planete.
Pa i u begradu je ubijen Bris Taton. Krvnicki. I ? Srbi cetnici moraju svatiti jednu stvar, toliko ste zla nanjeli da imate sve protiv sebe u okruzenju. Toliko ste gnjeva navukli na sebe da ljudi jedva cekaju priliku da vam se osvete. Sta ste ocekivali drugo ! Klati ubijati i onda dobro ocekivati. Ne gradi se vlastita sreca na tu?oj nesreci. Istorija vam to pokazuje. Pogubicete sve na kraju srbi
B92 vesti"...Tatona (28) huligani su pretukli 17. septembra na Obilićevom vencu u centru Beograda, uoči fudbalske utakmice beogradskog "Partizana" i francuskog "Tuluza". Nanete su mu teške povrede glave, a od udaraca šipkom po grudima imao je povrede aorte i krvarenje u grudnom košu..."
marko srbine napusi se turcinu kurcine
glupi bošnjaci neznaju više šta hoće da budu i bošnjaci i turci i hrvati i švabe.hajte jednom sjednite i da se zna mi smo bošnjaci a ne turci,jel pričamo mi turski jezik,zašto se vrijeđamo pa nisu pjevali nož žica srebrenica
@pizz(d)a,da se bolje informišeš,znao bi da oni konstantno na utakmici skandiraju "Ubij Turčina" i "Nož,žica...",samo što su ovaj put zbog smrti navijača u Turskoj izostavilli ovo drugo "navijanje".Bagra je to kako god okreneš,a i ti si njima jer im tražiš opravdanje...
U ovoj bosni se nista ne kuzi.
Ovim cetaljima samo lapot u glavi...opet bi ubijali svoje oceve...
Ovim cetaljima samo lapot u glavi...opet bi ubijali svoje oceve...
gibancari,napusite se k.....a!
Mogu samo skandirati to je jedino sto znaju.