Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..\"i savladaju jaku reprezentaciju Meksika, koja je učestvovala na prošlom Svjetskom prvenstvu u MEKSIKU.\" ?! To je problem što vi ne pročitate šta ste napisali, da pročitate, smijali bi se sami sebi.
LJILJANI SU NASI, MAKNI OVO FUS OSTALO :)) VOLIM TE BOSNO !
Svaka čast navijačima i sve to...al\' brate mogli su im komotno i pravopis bosanskog jezika dati uz kupljenu kartu...
VIše ljigavijih faca nisam vidio u zadnjih 15 godina, Srebrenica i dalje drži primat
Citam komentare i kontam... Smijesno a opet zalosno... kako jedva cekate neki dogadjaj pa da jedne druge podsmijavate!! Nista drugo u zivotu niste ni naucili...ccccccccccc...... Imam samo jedan komentar na @SRB-IN... -> Tebi je bolje da cutis ovdje, jer vi bolje igrate rukama nego nogama!
Tek sad se vidi sta znaci Dzeko u napadu.Milijardu ubacenih lopti u kazneni,11 kornera ali Ibisevic nije Dzeko a Muslimovic se sa loptom ne zna sastati.Kiks Mujdze je dopusten jedino u BiH premier ligi ali ne na ovom nivou.Ali dobro su igrali ako nista drugo trcali su ko ludi.
ma nemoj!
putvjernika.baaa
Dobri prvo pol :D Mravac kritican,provuce mu lik kroz noge :D
link za live prijenos????
joj ubismo ove chilije :) barem zasad :))))))))
Ili ti treba prirucnik za zivot?
Ogranicen si ti ako se rugas nekome cim napravi gresku. Ako je tip rekao da je dosao iz SF a u stvari SH. SF je daleko vece i poznatije mjesto nego SH. I ja bi rekao iz SF, tako da ne dangubim objasnjavajuci ispitivacu (u ovom slucaju novinaru) gdje se tacno SH nalazi. Kontas?
Za @@@DK Ja sam samo prenio sta su ljudi rekli pred kamerom. Po tom tvom zakljucku vidi se da si dijasporac i da te dijaspora nije nicemu naucila...Dzaba ti sve to tamo sto imas kad si ogranicen...UZIVAJ BH PATRIOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ih opet mi toliko ne ismijavamo po komentarima. A vi se ne mozete susdrzati na najmanju sansu da nekog podhebavate. Gdje vam je buducnost..... potonucete.
Ustvari siromasi su, jad i cemer. Ali kad sam vec u \"tvojoj\" fazi ponasanja.
Krkani su ti oni sto nemaju normalnog WC u kuci po Srbiji.