Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e Tugo moja ... umjesto da s nestrpljenjem cekamo ovu utakmicu sad svi ko pokisle kokosi cccc
jeste... I to najgore ova utakmica u 18.00h sto je najvjerovatnije necu gledati, a ostale u 00.00 i opet na sabah za motiku...! Koja blamaza za nas futbal i demotivacija za potecijalne buduce mlade reprezentativce.
Jao sta nam uradi TELECA GLAVA, ne mogu da vjerujem. Umjesto da nas sada drma euforija, gledaj nas. U najvaznijom utakmici se kockao, za lijeka mu trebalo. Da BoG da se uvijek osjecao u zivotu kao ja sto sam onu noc. GLAVO TELECA ne vracaj se u Bosnu i Hercegovinu.
NISTA TREBA IRANU PRUZITI SRECU U GRADU SRECE, JER ONI SU BAR ZASLUZILI, A NE ONI NIGERI ZBOG KOJIH NAS JE FIFA POKRALA!
Dati sami sebi 5 autogolova, da Iran pobijedi 0:5 i da ode dalje, jer Nigerija ne može dobiti Argentinu tolikim rezultatom.
Na svakom članku ovi džabolepci što su dobili nagradno putovanje u Brazil. Daj malo inovativnosti Feđa.
Čuj to, kod njih na karneval dođe cijela BIH i još Crna gora pride :) A mi sanjamo o uspjehu ccc, jesmo pohlepni i sebični. Ne slavimo ono što imamo već se nadamo onome što nemamo i zbog toga patimo. Slavimo odbojkaše!
Moze li meni iko reci koliko je Nogometna reprezentacija zaradila novca Bosni i Hercegovini odlaskom na SP? Moze li mi iko reci koliko je Nogometna reprezentacija potrosila novca iz budžeta Bosne i Hercegovine? Interesuje me od cega i od koga i kako se finansira nogometna reprezentacija BiH?
Ima ta nasa zastava plavo zuta... lijepo ju je vidjeti... ima i igraca lijepo ih je vidjeti... Susica.. Spahica i Dzeksona nemogu nikako... pa cu ih eliminisati protiv irana...
Džekin jedini problem je što se liže sa šupkom Spahićem. Opet na igru mu se nema šta zamjerit. Dao je koliko je mogo. Jedino što je bio nespreman ko i svi ostali (osim Misimovića koji je za svoje pojmove bio super spreman) jer nisu imali odgovarajuće pripreme.
Lelo, mlada si, glupa i neupućena, pa nije čudo što možeš reć "srami se" na takvu stvar. Tipična si naša guska kojoj mediji mozak isperu. Svi mitovi koje znaš o Spahiću su plod laži i kontrolisanih medija. Pa stalno daju izjave kod istih novinara. Doduše, lik jest bio dobar igrač, ali svaku je dobro odigranu utakmicu za nas naplatio višestruko.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba ih bojkovati,onakav odnos prema igri ,tolike izgubljena lopte(82),smjasak djeke na kraju,nikakvo zalaganje(svi zajedno pretrcali4km) pri kraju kad je odlucujuce on uvodi susica koji nije stalni ni u hajduku itd itd
Imali smo 82 izgubljene lopte ,tuga!
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee NAPRIJED IRAN IRANCI ALIPAŠINO
Hrvati i jesu perzijski isprdci. Otamo negdje su i šljegli na Balkan. Ne čudi me podrška Iranu. Vamos Mexico.
kmeeeeeeeeee zulfikare kmeeeeeeeeee živjeli ahmići
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nešto nikako nemam interesa za ovu utakmicu. Ubili su u meni svaku želju da ih pratim. Jad i bjeda....
SACE DZEKO DAT 7 GOLOVA DA BUDE SVJETSKI JUNAK,,HEBEM MU KOSTI BALETANSKE
http://pressrs.ba/sr/sport/brazil_2014/story/63272/Banjalu%C4%8Dki+%E2%80%9ENigerijosi%E2%80%9C+proslavili+pobedu+Nigerije+protiv+BiH.html nema problema :)
Kazahstan - Srbija 2:1 Srbija - Estonija 1:3 Makedonija - Srbija 1:0 Slovenija - Srbija 1:0 (gol preko cijele Slovenije) 1389 godine Srbija - Osmansko Carstvo (stadion Gazimestan) 0:10 Jedina vojna bitka u historiji čovječanstva koju je gubitnik prikazao kao svoju pobjedu.
SUSIC, STRUCNI STA I IGRACI SU POKAZALI DA NISU DORASLI ZA VELIKU FUDBALSKU SCENU. OVAKAV AMATERSKI NACIN PRIPREMA I UCESTVOVANJA NA SP-u JE POKAZAO MNOGE NEDOSTATKE.
Nisu htjeli u Zenicu u nov centar izgrađen za potrebe reprezentacije BiH nego na šljaku u Hrasnicu. A znaš li zašto? Da mogu Spahić i Džeko izaći na večer u Sarajevu, bolji je noćni život nego u Zenici... Zbog njihovog pritiska i želje za noćnim provodima, kurvama, sponzorušama po Sarajevu su trenirali u Hrasnici. Ovakvi bonvivani nam ne trebaju. Hoćemo fudbalere, sportiste i profesionalce u ekipi. A onaj nek voda Amru, a onaj drugi nek je.be po svijetu, svako nas je koštao neriješenog protiv Francuske u Parizu, debakla u Rumuniji 3:0 i poraza od Nigerije 1:0.
Treba odraditi svojski ovu zadnju utakmicu, ali kako kada ni prve dvije koje su barem imale neki rezultatski znacaj nismo razvalili. Sa Argentinom usli previse impresionirani svime, previse respecta, psihicki nespremni. Ako je Arg. favorit nemora znaciti da je vec prosla I upisala bodove (to je ovo SP pokazalo vise puta) inace se SP nebi ni igralo. Sa Nigerijom smo igrali previse otvoreno u zadnjoj liniji, bez dovoljno tempa I brzog prenosa lopte. Jednostavno, nismo zasluzili prolaz dalje I stom cinjenicom treba da se suoci Susic, strucni stab I igraci (MOMCI POKAZALI STE DA NISTE DORASLI VELIKOJ SCENI)
NE ZABORAVITE, IRANCI SU POTPISALI CEK U ZAGREBU USTASAMA HDZ-a na 11 MILIONA DOLARA DA PROPUSTE ORUZJE ZA ABIH. VRIJEME JE DA TIN SUSIC, AVDIJA I EKIPA SUSICA IGRA CIJELU UTAKMICU.
HDZ ustaše na čelu sa Tuđmanom i Gojkom Šuškom su otimali bošnjačko oružije iz Irana u ratu, koje je bilo namijenjeno nama. Od tog oružija su organizovali Oluju. A Oluju ne bi mogli organizovati da NATO prije toga nije bombardovao Plješevicu i repetitore od srba i uništio im telekomunikacije,i još nekoliko artiljerijskih položaja. Fol oni oslobodili Bihać. Lažovi Tuđmanovi. Iranskim oružijem dobili rat protiv Srba. Jedino je nama iskreno Pakistan pomagao. Kineski antitenkovski projektili, koje je Pakistan kupovao za BiH, polazali su se efikasnim protiv M-84 tenka. Pogotovo je to bilo efikasno na Vozući i u oslobađanju Sanskog Mosta. Zato što je oružije išlo preko Tuzlanskog aerodroma. Tino Sven Sušić, Avdija vršajević i Edin Višća out,zajedno sa Safetom. Vaha da dođe za selektora ili ako neće Vaha onda prvi put stranca angažovati, nekog Nijemca ili Italijana, sa disciplinom i taktikom.
ovo isto navijači san marina kad odu neđe svi imaju simpatije prema njima tapšaju vas po ramenima i malte ne sažaljevaju.
Pošto nemamo šta izgubiti protiv irana a možemo Nigere s***, najbolje bi bilo Irancima pokloniti pobjedu tako da Nigeri ipak popuše osminu finala jer su drugo poluvrijema preležali na terenu,Zmajevi hvala vam na lijepim trenutcima idemo na EP 2016 gdje se igra pravi nogomet evropski.............
5 autogolova, da Iran pobijedi 0:5 i da ode dalje, protiv Nigerije i novozelandskog sudije. Takođe, svim srcem za Meksiko večeras.