Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do pobjede uz zmajeve...
idemo booooosnoooooooooooo moja mila derite ih
Bosno igraj i pobijedi !
Uskoro pušiona! mala je došla :)
pobjeda Bosne i Hercegovine 3:1
Budi normalan i nemoj se najeziti kad cujes ovo.....
Sve je OK, ali da je narod prisiljen nositi ove seljacke dresove LEGEA, to treba mjenjati. HAJMOOOOOO, tamno plavi Adidas ili Nike dresovi i tamno plave gace! Ne znam otkud BiH drecava plava boja koja ju predstavlja? Nikad u zivotu, cak ni na daytonskoj zastavi, ona je tamnija. BiH bi trebala imati tamno plave (ili ljubicaste) dresove, sa bijelim detaljima.
il mi se cini il je Boga opsovo ovaj na 0:33 xD
dolaze i kvislinzi i raznorazni paraziti da komentarišu, da se dive najjačoj i najboljoj navijačkoj armiji na svijetu, mi i Tartan army i više niko!! VOLIM TE BOSNO!!!!
Sve je ok, al na prvom videu ovaj vođa povuko bjeline više nego što je trebao :)
Što niste ovako organizovani došli i pred Parlament za vrijeme demonstracija?
To ti je dijaspora. Hajmo dijasporo, salji pare, pa onda na ljeto dodji da nam izboris slobodu, naravno bez auta, da nam se ne kurcite dok mi ispijamo kafice.
jes im ime za stadion dobro hahaahha cuj Skonto haha
NAJJAČI SMO NAJJAČI SMO FORZA BIH !!!
Posrbijanci hajte na srpse forume, i pradjed vam je za vrijeme Kotromanica isao na srpske forume.
Koja raja...bez riječi sam,svaka čast,ljepota jedna,usred Latvije...Zmajevi i BH Fanaticos...vala,kad se BH Mašina zahajca,teško je to zaustaviti...kako kažu Krajišnici...u nas nema curikanja,sam naprijed...Sretno SRCE bosansko...
pa što ste došli ovdje da komentarišete i gledate ako ne navijate za reprezentaciju mamicu vam vašu..
Naprijed zmajevi