Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno šta je nama vijest, a opet...
Fala qrcu na udarcu.Da se i mi jednom osjetimo k'o da smo u Europi...
ovo i jeste vijest bez obzira koliko je jadno. nazalost, kod nas je obicaj samo zvizdati na himnu protivnika sto je najveci dokaz primitivizma i pokazatelj da ne znamo sta su prave vrijednosti dobrog navijaca. nikad necu zaboraviti kad je njamacka igrala na kosevu protiv bih prijateljsku utakmicu. malo ko je tada htio doci u bih, a nase seljacine izvizdale himnu njemacke !
PA FINI SMO MI A I KULTURNI::::RESPECT
Dragi klixe pa kakvi su ovo clanci ?
Navodno su u 42. minutu redari napokon uspjeli vratiti svakome njegov par obuce. Spiker moli navijace da se ne izuvaju vise!!!!!
Ma mislili da je nasa