Okupljeni kod Stadiona svjetlosti
0
Navijači bh. reprezentacije vjeruju u svoje Zmajeve
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije slika kod stadiona, ovo je na glavnom trgu, to jest, odmah iza.. gdje su se i prosle godine skupljali navijaci.. na stadion se ide 3h prije utakmice u korzu i sa pjesmom... to jest.. prosle godine se islo metroom...
Ne kolega ampak, biti će: Hrvatska : Turska 2:0 Portugal : Poturska 4:0
gledaj furde sto se raspojasala po kafanama,zmare cigare i pustili stomacine a krezave kockaste glave samo bleje,zamislite desetak portugalskih navijaca u tamnom vilajetu kako sjede u kafani,ubili bi ih divlji talibani letvama,zato se evropa plasi vasih 24%.
Ja vam želim da ispadnete vi i crnogorci a Hrvati na evropsko.Žao mi je što ćete imati košmarnu noć i što ćete opet plakati i okrivljivati nekog drugog.NAPRIJED Portugal razvalite zmajčiće da se više ne k....e.
HZ - Homoseksualna Zajednica MI SMO DIVOVI !!! Gay Its Okey ;)
A veceras staja Juga idemo Bosno idemo hrvatsko idemo crna goro svi smo uz balkance
nadam se da ce goriti lisabon od zmajevog zadaha