Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepisivate??? Hahahahaa..e svasta.:)) A kao drugo, \'\'nije mu slomio na dva mjesta, nego tibiu i fibulu\'\' ??? Hahahaa..pa ako su dvije kosti, onda su dva mjesta!! Rodila majka GunnerS-a, kralja koride u Čevljanovićima i sretnom dobitniku računara i pretplate na internet!:))))
Necemo nikad oprostiti ovome seljaku koji je ozlijedio Ramba. Osveta jedino dolazi u obzir! GOD SAVE THE QUEEN!
ti si Gunner-u očigledno eskivirao časove kod prof. Sabahudina Halilovića...
inače ODAVLE je i prof. Dr. Sabahudin Halilović :-P
PREPISIVATE Tako je to kad ruralna sredina pokusava biti urbana, da ne kazem i pismena.. Ali necu se time zamarati.. Ne mozes na silu u cipele :)
@hahaha Iz Čevljanovića, što pitaš? Da me ti neš ućiti kako ću da prićam? Kod nas se tako kaže pa šta? inače odavle je i prof. Dr. Sabahudin Halilović najveći strućnjak za Bosanski jezik!!!
hahaha cuj PREPISIVATE ovo jos nisam cuo, odakle si kralju, gdje se tako izgovara hahaha
jesu ovi iz arsenala baksuzi, isto ko da ih je neko zacarao svako malo im se desi teska povreda nekog od igraca
PREPISIVATE jel ?? Nemas ti pojma sinko !
u pravu si druze....samo prepisuju, al pogresno....nije mi vise zanimljivo dolazit na ovaj sajt...
Ma pojma vi nemate, prepisivate od Goal.com i onda ne znate prevest... Prvo, nije mu slomio na dva mjesta a nije ni zglob... Nego tibiu i fibulu, to su dvije kosti u donjem dijelu noge... Seljaci...