Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ovaj način znamo da je vijest tačna ... šta god da bude sa-x će biti u pravu
NASLOV TEXTA: Navijač se bori za život nakon pada s tribine IZ TEXTA:Prema posljednjim informacijama, nalazi se izvan životne opasnosti.
jel ti znas citati ?!?!? \"Nogometaši iz Hamburga krenuli su proslaviti velikih 5-0 sa svojim navijačima, no ubrzo je veselje zamijenio šok. Njihov je navijač pao s deset metara visine i ostao nepomično ležati.\" Po tebi je hooliganstvo proslaviti pobjedu !??! Vidis da se radi o nesretnom slucaju MOZGU HALLOO !!! ?!?!?!?! Uostalom, kome ja pricam, po tvojoj prici nisi bio na stadionu sigurno jedno 15-20 godina !!!
kad si ti cuo da se u njemackoj demoliraju stadioni ?? nije to ni nasa niti italijanska seljacka liga. vidis da igraci,koji ne poznaju tog navijaca,placu za njim. da je on bio huligan ,ne bi se plakalo.
@NAZALOST jesi pametan u picku materinu !!! tebi je bitnije da palamurdas ovde i da ispadnes pamentan nego neciji zivot ?!?! Jesil bio tu? Jel znas kako je pao? Jeli znas zasto je pao? NEZNAS !!! Prema tome se poklopi i ne izlazi iz kuce jer ovakvi ljudi tebi predstavljaju opasnost pa da nebi nastrado !!!! Covjek nastrado a ti se odmah prihvatio tastature i \"...moram sad nesto pametno napisati...\" !!! Koji si ti kloc !!!
OVAKVI SU OPASNOST ZA POŠTEN NAROD, A UTAKMICI, NA ULICI, U ŠKOLI, U TRAMVAJU... NIJE TO NIKAKAV NAVIJAČ, NAVIJAČI HODAJU STAZAMA PREDVIĐENIM ZA HODANJE, A MAJMUNI SE PENTRAJU PO ZIDOVIMA I OGRADAMA. OVAKVI KAO ON DEMOLIRAJU STADIONE NA SVAKOJ UTAKMICI I NJIHOV DOLAZAK NIJE VEZAN ZA FUDBAL (NOGOMET) NEGO ZA UNIŠTAVANJE SVEGA ŠTO SU MU PONUDILI ONI KOJI RADE I PLAĆAJU POREZ. SVI KOJI ODABERU OVAJ PUT ZAVRŠE OVAKO, BILO DA SAMI SEBE UNIŠTE ILI IH DRUGI ODERE.