Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HENRY, BERKAMP, LJUNBERG, PIRES, A.COLLE, WILTORD, VIERA, PERSIE, FABREGAS, WILSHIRE, CAZORLA....MNOGO SI GLUP SINE
JE-B-EM VAM MA-T-ER U PI-C-KU KOGA VI STITITE STO NE OBJAVITE KAKO SU CET-NI-CI IZ BANJA LUKE NAPALI MALOBROJNU PUBLIKU U GRADACCU, DA SU TO URADILE HORDE BILA BI KAZNA PREKO 10 MILJA, OVAKO CE SAVEZ ZA NENORMALIZACIJU OSTATI SLIJEP http://www.source.ba/clanak/830903134319/sport/Pogledajte-tucu-na-stadionu-Banja-Ilidza-u-Gradaccu/?ref=ostali
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno.
ja konto pogodio klempa u glavu kad ono nista
Samo vrijedjate fizicki izgled drugih pa sacekajte da vidite kako ce vam djeca izgledati. Zivi bili pa vidjeli ;)
Nije lako biti navijac Arsenala ovih dana... ovih godina... decenija... I umjesto da bace bananu na Wengera, njima kriv svako drugi. Luzeri.
Lici covjek na majmuna dede mi
MASINA BAS MASINA dao sad go, prosli put 2 pa opet 2, pa go .pa opet.... u 5 utakmica zadnjih 7 golova !!!
Ne vidiš dobro, nema već odavno klempave uši, operiso ih, a ti bi odmah potpiso da imaš još majmunolikiju facu, kad bi imo i deseti dio njegove plate. Čovjek igra ko zmaj, i je.be ga se za papanske komentare i provokacije siće poput tebe.
pa sta ces drugo baciti majmunu nego bananu.ako ko lici na majmuna to je ovaj bale sa svojom majmunolikom facom i klempavim usima.pravi prikaz darwinove teorije
pa kakvi smo mi pehovi da pjanic dozivi onakvu povredu...tek sad vidim da nemamo sta traziti protiv grcke...jesmo pehovi u pm
seljak, kakve veze ima kako covjek izgleda , kada lik igra bolje nego citav arsenalov trenutni sastav i nego bilo koji igrac koji je ikada obukao njihov dres.