Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slatke muke ipak🙂
Kolko ja to kontam, on bi da se odcijepi a mi mu ko ne damo 😂😂🤣🤣😂😂
Jedno obilježje islama da nemaš slobodu
A zar nisi govorio da ti je drago otić igrat u muslimansku zemlju??? :) :)
Covjeku dnevnica 1.098.780,89 KM. I naslo da se zali?! Pa ma.ku ti heben treba te u rudnik malo poslat. I treba ovaj svijet da nestane.
Nije sve u parama, nisi se juce rodio valjda znas.
Nesto je u zlatu, nekretninama i dionicama
tretiraju ih tamo ko igracke i smece - za te pare neam pojma sta je ocekivo da ce ga neko zakivat.....
ONI PLATILI DA ISPADNE DA SU ZEMLJA DEMOKRATIJE I LJUDSKIH PRAVA I ODLASKOM BI IM SVE TO SRUSIO. MNOGI KOJI SU OTIŠLI VEC ZALE I HOCE NAZAD U EVROPU. BIN SALMANU JE OVAJ POZEZ BIO POTREBAN DA POKRIJE UBISTVO KASOGIJA U AMBASADI I TO U JEDNOJ STRANOJ DRZAVI TURSKOJ. MOJ BIN SALMAME ĐABA SI KRECIO.🇧🇦❤️🇵🇸EDI
ja bih za ove pare na glavi igrao,jbmse koji je klub
Kako mu se sad ne sviđa u njgovoj 99.9 % muslimanskoj drzavi? Zar mu nije tu sve po njegovom?
Koliki glupan moras biti pa ovako idiotarije da pravis. Dobijas 200m po godini, idi suti i radi sta ti se kaze i za 3g zaradis vise od pola milijarde. Nema poreza, nema nista.
A do juce puna usta svoje brace i ispunjenosti mjestom gdje je dosao!!
Kakva nocna mora, milion maraka hefticno uzima da se sunca...