Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mali vise jezikom pretrci, nego na utakmici i treba mu jednu vaspitno popravnu, da drzi jezik za zubima
Ima ovaj Nasri ono nešta, zanimljiv je. (Mislim na pare naravno).
VLADO - VNAGO
mah, SMETLJE obicno...... na prevaru ste i dosli na EURO
Jel neko zna gdje u opštini da se prijavim za doplatak o robovanju?? Pošto sam bio turski rob 500 godina pa sad kenj.am po forumima...
Ovaj kepec nekome da prijeti?? Pfff smijesno..Kad bi mu svint\'o samarčinu okreno bi se 3 puta oko vlastite vertikalne osovine..
da se razumijemo.. frajer nista nije slago.. novinari jesu kurvini sinovi ili ti \"Sceri\" koji zive od blacanja drugih i skandaliziranja onog sto je moguce skandalizirati.. (cast izuzecima naravno..) to sto je frajeru puko film je drugi par cipIla :)
što ne promaši onaj penal protiv BiH da te izbace iz repke ali malo ranije....
Sta je Samire pap*k jedan ??? Nece sada biti Wengera da te spasi kao sto je to uradio nakon ep 2008!! Dabogda propo ko zeton.
Nemojte se ljutiti na mene ,ja samo patim od velikog broja kompleksa. Isfrustriran sam jel znam da su Turci svu Srpsku djecu po osvajanju Srbije odveli u Istambul i pretvorili ih jeftine Janjičare. Isfrustriran sam jel Turci te iste Srpkinje onda plodili 500 godina ,da poturče Srbe ,kojim na žalost i sam pripadam. Isfrustriran sam jel znam da Turski DNK kulja kroz moje vene ,a ja ne mogu da učinim ništa da to spriječim. Isfrustriran sam jel u 3 navrata nismo dobili veliku Srbiju! Nismo je dobili 1918.god ,nismo je dobili 1945.god nismo je dobili ni 1995 godine! Isfrustriran sam jel više nemamo Krajine ,ni svete zemlje Kosova a u Bosni moram da nosim Bosanski pasoš. Samo sam isfrustriran! Odoh sad po terapiju ,pa čujemo se poslije!!
Nafuro se levat,misli neki igrac-po meni prosjek od igraca ..
Bog mu podari (dva gola u dvije minute,nadoknada vremena) naslov prvaka a ono malo stvorenje se posili...
ja bih potpuno rekonstruisao ove Francuze. Izbacio bih sve koji su igrali i bili na klupi. doveo bih potpuno druge igrače tako da nemam ni jednog lika iz stare repke, promijenio bih cijeli savez, od sekretara, trenera do predsjednika. a ne da svako malo neki narušavaju red i mir.