Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio mi je simpatican igrac, ali sad vidim da je obican papak, da je nastavio igrati u Arsenalu mogao je zaigrati u daleko boljem klubu od Citya, ali kako igra ove sezone dobro ce biti ako ne zavrsi u Getafeu
Koja slina ccc,fujjj od igraca
Nasri, jesi li se nasrao kako ti prezime i govori...?
MISLIM DA CE OBOJICA DA DAJU PO 10 K JER ZNA SE KO OSVAJA TROFEJE.. OSTALI SU TU RADI PRESTIZA.. JEDAN JE UNITED
Da je meni dva jajeta ispod pazuha, znaš koju bih kur**nu imao!
Ko će platiti porez u slučaju isplate tih 10.000 Ł (funti)? Moramo kupit novi Audi onom šupku Špririću u ovom starom (2,5 mj.) mu već guzica sva iščvoljana od hemoroida.
Klinac je u pravu, City ce do naslova cim maknu Mancinija. Da ih je neko drugi vodio ove sezone uzeli bi naslov vec sad. A navijaci su fakat glupi sa tim zvizdanjem igracu koji predje u drugi klub, pa svi igraju za lovu, niko ne igra za dzabe.
mala kurwa hahaha pa ako hoces trofeje ides u united, to je svima poznato
e jest se pokazao, u šta se kladio, trosatnu naknadu?
Mali jadnik koji bi da nije bilo Wengera i danas dan konzerve sutao po predgradjima Marseja , Pariza ili odakle je dosao ... a onda kad mu arapske budaletine ponude pare (zaradjene na radu nekih jadnika u pustinji i nas koji placamo naftu kako vec placamo) i on vec postaje nekakav igrac nekog kluba koji i ne postoji , jer nije klub vec igracka jedne budaletine koja nema pametnijeg posla nego da unistava tudje vrijednosti , od kojih je jedna bila i Engleski fudbal. P.S. I umjesto da omjer oklade bude 1:10 (iako je ovaj majmun sigurno 1000 puta bogatiji od spomenutnog navijaca) on se heroji da je rizikovao za njega ogromnih 10.000 funti (to mu je odprilike plata za pola jednog dana)
zasto ne zvide Clishy-u?! ha ya i on ih je prod\'o, ma ne ipak on nije musliman, i odmah to nije izdaja!!!
dok je skotskog crven nosica, nista od opklade ahahahaha GGMU
jako bitna informacija,moj drug profulao na kladionici 165,68 KM pa eto vam još jedna informacija da imate za objaviti
Papak jedan prodani, nije tebe briga za naslove, prodo bi ti naslov za funtu vise onome ko ti da, ti si jedan obicni papak koji ce biti brzo zaboravljen i od Arsenala a bgm i od Shity-ja. Obican placenik, za glavnu ulogu u filmu \'\'Za funtu vise\'\' by $amir Na$ri
Ako izgubi opkladu donirace novac u humanitarne svrhe! Pa p.... ti mat..ina jeli to jedini nacin da bogati i slavni doniraju novac u humanitarne svhe... Gadi mi se sve ovo oko enormne zarade fudbalera i enormne kolicine novca koju ulagaci iz arapskog svijeta bjesomucno upumpavaju u fudbalske klubove!
Istina boli.
Ovaj Arsenal je kao Srbija, poraze slavi.