Nogomet
0

Nasri: Pellegrini je sličan Wengeru, s igračima razgovara o svemu

Totalsport
Samir Nasri (Foto: Arhiv/AFP)
Samir Nasri (Foto: Arhiv/AFP)
Francuski nogometni reprezentativac iz redova Manchester Cityja Samir Nasri uporedio je novog menadžera Građana, Manuela Pellegrinija, sa svojim bivšim menadžerom iz Arsenala Arseneom Wengerom.

"Za sada je prilično dobro. On je neko ko razgovara s igračima, pa je uvijek za igrača dobro da zna šta radi, bilo to dobro ili loše. Ono što mi se sviđa kod njega je što razgovara i o svemu izvan nogometa, o životu općenito i prilično je važno da menadžer razumije takve stvari, poput psihologa", rekao je Nasri za Sky Sports.

Francuz je dodao da je Pellegrini pomalo poput Arsenea Wengera po načinu na koji radi.

"Ista vrsta treninga, isti stav također. Ono što je različito kod njega i ostalih menadžera s kojima sam radio je njegova uključenost u treninge. Ne boji se zaustaviti trening kada je nešto pogrešno", rekao je Nasri.

Komentirao je i pristigla pojačanja u Cityjevu ekipu, Fernandinha, Alvara Negreda, Jesusa Navasa i Stevana Jovetića.

"Mogu više reći o Fernandinhu jer je s nama od prvog dana priprema. On je zaista dobar igrač, malo stidljiv jer ne govori dobro engleski, ali vrhunski igrač koji će donijeti nešto drugačije. Negredo je kvalitetan igrač, dobar napadač, a za njega i Jesusa Navasa bit će lakše prilagoditi se jer imamo puno španskih igrača. S Jovetićem sam trenirao tek dva puta, a za njega će biti lako prilagoditi se jer je dobar igrač i način na koji želi igrati je upravo isti kako i mi želimo igrati", zaključio je francuski veznjak.