Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lze, ovo je samo da bi izbjegao suspenziju. KAZNITE GA !!
Mogu da stanu svi u red da mu ispuse ako im Nasri dozvoli. Vec je tezak preko 50 000 000€. A novinari ga nakacili sta god napisu, objavi se. Sta Nasri rekne, to o kosaru. I to jedan te isti. Da je meni, reakcija bi bila puno, puno zesca. Novinari=kurvini sinovi. Samo daj im bombastican naslov da objave a, sto su uvrijedili nekog, ko ga je... Vazno je podici tiraz. Fuj, hrrraaak, novinaru!
Tek ce da ti bude zaooo oooo ooo xD
sve se vraća sve se plaća, na svjetskom prvenstvu su učestvovali zbog rukometa Henry-a, na ovo prvenstvo su došli zahvaljujuću penalu koji po mnogima nije bio kad su igrali protiv nas.
ma ti si jedan obicni mali smrdan!!!