Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nije crnjo smio na Dijamanta, nego na ovo nejako celjade, otreso bi ga Dzeko ko deku za kauca..
ako psujes mezar, onda je logicno da taj mezar postoji, sto ce reci, da je osoba koja je preminula nalazi tu. sta ce preminuloj osobi lijecenje, logicno je pitanje koje slijedi nakon analize tvog posta kojeg bi se i kara.djic postidio. ruzno je tako pisati.
prije dvije godine izjavljuje on igra za arsenal jer je to klub sa historijeom a ne zbog para cim je dobio ponudu odma portco ko cuko trebo ga je frimpong kramponima u usta sastavit
p.i.z.d.a od igraca i covjeka
gngn
I tebi isto :)
frimpong bi razbio nariju i dzeki picku zajedno
pa jedan je baloteli, mozes te fore mami prosipat uz sportklub i polufinale carlinga
dzeko bloan brani nasrija. ti si veci od njih sviju za glavu. svima im mozes jesti pitu s glave. i molim te opali onom malom argetinskom ciganu agueru chvoku ponekad.
Pingpong, trebo si vala malom samiru bar jednu šljagu zaljepit. Prvo što nam nako odglumi penal protiv francuza, a drugo što je prosječan igrač, koji je namjerno razvikan da se bolje proda iz arsenala. Poznato wengerovo maslo, koje vazda pali.
Jesam pretjero izvinjavam se,al mrzim ljude tipa nasri i adebayora
Dabogda ti sva ta razlika u parama sto dobijas u city-ju trebala za lijecenje majke j.e.b.e.m joj mezar...
Pingpong crnja onaj pravi, arsenalovci *kaju na njeg, a ostatak svijeta misli da je obicni *tardinjo :D
Otresao bi on kloca
NE SMIJETE NA SAKE