Nada u dobar rezultat
0
Naprijed Zmajevi, hrabro do pobjede!
Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno veceras.
Samo su dva čovjeka pametnija od Čak Norisa - Safet Sušić i Sabit Hadžić!!???
Francuska i sa Čak Norisom neće zaustaviti naše ZMAJEVE..........NAPRIJED ZMAJEVI NAPRIJED BOSNOOOOOOOOOOOOO. ...
Sretno Bosna! Ja sam uvijek za vas i za svoju Hrvatsku! Nemojte biti nezadovoljni ako bude minimalna pobjeda. Nije Bjelorusija slaba ekipa. Pozdrav iz Bjelovara!
turkovic.Sram vas bilo,dok moj posteni zijo truhne u zatvoru,vi se prepucavate oko sporta!
Veceras ce Bosna i Hercegovina pobijediti takodje sa 2:0 Bjelorusiju pa ce ovih par provokatora da cupa kosu kada vidi kako se svako normalan u ovoj zemlji veseli. Ja znam da oni se na silu trude da navijau protiv Bosne i Hercegovine, a medjutim kad nasi fudbaleri zaigraju i pobijede njima je negdje u dubini srca drago. Ipak na silu se trude provocirati ovdje, ili ako provociraju to su aktivisti SDS-a, SNSD-a i HDZ-a koje stranka plati da malo potpaljuju mrznju. Bosna i Hercegovina nocas pobjedjuje pred prepunim Bilinim poljem i u paklenoj atmosferi. Igraj Bosno i pobijedi, naprijed nasi Zlatni ljiljani, nas ponos i dika, u inat nacionalistima pobijedite da normalni ljudi slave, A sto se tice Hrvatske i Srbije pa oni se nas ne ticu ni kako god budu odigrali ne treba ih komentarisati, kao ni Crnu Goru ni Sloveniju ni Makedoniju. Nasa drzava je Bosna i Hercegovina i samo se za nju borimo.
hajmo zmajevi ucinite nas ponosnim ovakvu sansu vise necemo imati zgazite ih
@......... Hej polako, ja sam jedan od rijetkih koji se javno usprotivio i većinu se slažem s tobom. Samo kažem da su srpskim i hrvatskim političarima zavrtali uši dok nisu izglasali zakon a ovi naši jednoglasno, iz prve. Sramota!
za bos I zaboravih ti reci, sto se tice paradiranja....Bogami, to u Saraejvu nebi moglo uspjeti, imaju u Sarajjevu cak i jace struje od politicara....kao sto ti rekoh, politicari svasta nesta i to REDA RADI donesu i izglasaju , a ko to poslije sprovodi? NIKO... Trebate stisnuti i u Saraejvu organizovati gey paradu...sve dok postoji BEJZBOL PALICA, PARMAK i PAJSER, i ovog normalnog naroda, parade u Sarajevu nece biti... A ako vam je do paradiranja eno vam Hrvatske i tamo paradirajte do mile volje...... A sada pricamo o nasoj repki, kad dodje tema o gey prideima onda cemo se o tom raspravljati, zapravo ako i bude tema o gey prideu... SA SRECOM ZLATNI LJILJANI....u inat dusmanima....!!!!!!
Ljiljani zlatni, opet smo s\' vama, ponovo nebo ce gorit nad nama, jaki k\'o kamen, staroga mosta, na nas je majka Bosna ponosna :)
Sretno BiH, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija!
za bos Pa pokusajte paradirati po Carsiji, i gore ce te se provesti nego 2008 godine ispred ALU-a.... Svasta nesta su nasi politicari usvojili al to se ne sprovodi.... A, doduse, nema gorih pedera od nasih politicara koji redovno paradiraju i to ispred malih ekrana...... A sto se tice klasicnog paradiranja u to se hrvati najbolje razumiju.....
zmajevi...ccc...nidje veze, ko nam ovu glupost sveza otac ga iebo. Klocevi slovenci zmajceki, mi lafo zmajevi, samo se brukamo bezze. Pa nosmo japanci mrtvi. Gazije, sminka.
Hej hej, polako... napuckaću na tebe @srblje pa si gotov!
IDEMO VARTINE BATERIJE, KAkVI ŠUGAVI LJILJANI, TO JE HRVATSKO OBILJEŽJE IZ SEDMOG VIJEKA.
\"..Ali prvo mjesto u svijetu zauzimate u organizovanju GEY PARADA...!!!!....\" Samo za tvoju info... I naši političari su donijeli sve zakone kojim daju sva prava pe@derima, samo potiho da niko ne zna ( Bosna opet tiho pade, ali ovog puta od pe@dera ). Sad je samo pitanje vremena kad će gejevi paradirati čaršijom. Interensantno da se nijedan političar nije smio usprotiviti???!!
Ja neznam sta ti hoces da kazes, da se mi trebamo bojati ako budnemo u Barazu igrali protiv Srbije?Pa nista draze nego to! Budi sigoran da bi sa ovom ekipom Srbiju i Hrvatsku pobijedili. Prosla su ona vremena dje Srbija i Hrvatska bila Sila za Bosnu, nema toga vise! A drugo, Srbija mora da jednom uspije Baraz! Ovo je cisto Sportski misljene, glupane!!!!!!!