Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sušiću odlazi!!
Spaha, je samo postupio kao pravi đžentlimen! GAZIJA-NIJE ŠALA!
Taj zastitar je i vise nego bezobrazan, vrijedi svakog eura ako si mu barem cusku opalio. Ko sisa klub u kojem obicni zastitari da biju tvoju familiju.
ako ga bas tuzi onda nek mu izbije i ostale bar da zna za sta ce platiti kaznu
Joj Spaha oguličete...
Jbte pa kod njih zastitari gori nego kod nas. cuj ovog sto place p.i.c.k.a...
Šta reći??? Ovamo stradali 100-ine hiljada..i još su na sudu..ili pušteni...a ovaj traži lovu od Spahe!!!!! ETO ZAPADA I DEMOKRATIJE..JE.EM TI ZAPAD I NAMETNUTU DEMOKRATIJU!!!
Emir Spahic defanzivni MMA
Jedinstvena prilika da sibicar kupi apartman...
nabubat ce ga emir opet samo nek se igra...
Joj sto ga nasi ne safataju tamo pa mu izbiju i preostale zubice.
I treba. Spahić obični tenkre.
zastitar po okoncanju ovog procesa nece morati vise nikada raditi...
Dva bijela zuba. Bol i patnja. Izvinjenje. Tuzba. Ovo sve meni k'o na Sabana malo ode.
Namiriso kes.., sta ceh Spaha taj je sport skup.
Posetite nas i tipujte sportsku prognozu i zaradite sa nama. Posetite nasu fb stranicu i sajt za detaljnije informacije. Like & share! https://www.facebook.com/globalbetleague
covjek pogrijesio i sta sad ..ako bude kakva osteta to je sica za naseg spahu ..i novinari nekad samo da je tarlahat i pisat nebuloze , trac mahala