Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E zadnja rečenica vam je za šamara
oj bože :)
"U našem timu se sve vrti oko jednog igrača, funkcionišemo kao cjelina", zaključio je Robson-Kanu... Jeli ovo neka sala ili...?
Gospon napadac iz druge engleske lige,zestoko navijanje za svoju reprezentaciju nije neprijateljska atmosfera.To sto ste vi navikli kupit plasticne ruke pa njima navijati i aplaudirati je vas problem. I ne boj se nista,nece puno boljeti.
mozda je mislio da se oni kao cjelina vrte oko jednog igraca
Zadnja recenica je izjava godine.....sam sebe demantuje....
De ba ljudi ne palite se na ovakve izjave, njihovi igraci igraju svake sedmice pred najmanje 40-50 hiljada ljudi. Sta se imaju prepadati stadiona od 10 hiljada, od toga vise od pola guzonja, sponzora, familije i sminkera.
Ma lagano, ovi se već uneredili. 3-0 za BiH.
"U našem timu se sve vrti oko jednog igrača, funkcionišemo kao cjelina" Uredu je...
"U našem timu se sve vrti oko jednog igrača, funkcionišemo kao cjelina", zaključio je Robson-Kanu. Sa ovim si pokazao kolika si budala. Zbog ovoga ti na ostalim izjavama ne zamjeramo jer ti očito mozak nije veći od tablete aspirina.
Jedno je sigurno da belgija pušta pobjedu.
sta je ovom zekonji kakve su ovo izjave? vi fol neka sila? hahahha
Neka pobijedi bolji...
Treba biti realan, nekad jesmo bolji a bogami nekad i nismo. Želim im svu sreću svijeta...