Slavio pogodak u dresu Portugala
8
Nani: Ronaldo nije tužan, dobro je
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga b.oli k.ar.ina ?
U Portugalu udarne vijesti na nacionalnoj TV idu ovako: \"Dobar dan dragi gledaoci. Ronaldo nije tuzan. U nastavku mozete gledati...\"
Koji pede.rluk jarane.
Eki to, uljepša mi dan!
Dajem BESPLATNO 22 sistema za klađenje uz svoj glavni sistem. Do sada 49 950 kn profita, 21/55 dobitnih trio nizova s prosječnom kvotom 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Komentar
Nadam se da će ova vjestpomoci nasim vatrogascima da ugase vatru koja tinja u Hercegovini.Hvala ti Nani !
Pa normalno da je raspolozen, jer sam mu ja pofanfo mačora sinoc pred utakmicu...
dobro je, zadnjih dana ionako slabo spavam zbog toga što je tužan :(
gdje je mesi bio dok je ronaldo dao dobre godine ovom sportu? seljacine zaostale mislimajmunske
Princeza na zrnu graska ...
Pa sta mi imamo od toga sto je on sretan
Dobro je, sad ce ljudi u Siriji da lakse disu.
Krive rijeci tako cesto na krivni cekaju. Kad je vrijeme da se smire, nece ili ne znaju. Jos me sjete koliko sam propustila, sto sam ikad tebe pustila!
Ronaldo je tuzan :( kmeee...kmeee...I ja bih radije plakao u Ferrariju, nego bio sretan u Fordu!