Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog AKADEMIK-a bi ja najradije štocem razvalio da se ne digne. Ljudi ne obracajte paznju na ovog kretena. Covjek ko da je placen da kometarise svaki clanak, da dize tenzije bezveze! Valja je to sve jedan te isti lik!
I protiv BiH kad je igrao uzimao je Doping! Vjerovatno.
MAH, SMD0NJA OBIČNI!!! POJMA ON NEMA S FUDBALOM!!! AKO PORTUGAL PROĐE GRUPU, JA NEĆU VIŠE OVDJE KOMENTARISAT
lafina
Ako si prno stavi saku na nos....
prno ja ::D
Kako moze \"šef Portugalske antidopinške komisije\" reci \"koliko znam\"? Pa valjda bi on trebao znati! Ne mjesa se ovjek u svoj posao! Ili ne smije dati konkretnu izjavu? Smrdi ovdje nesto...
ma izbacili ga, da nebi koga povrijedio! E vala nek su ga isprdili, mrzak mi je odavno!
ne može biti onako naelektrisan a da nije na bobama kojekakvim. vidi se da mu treba pred utakmicu 2-3 apaurina dati da se počne ponašati kao insan a ne kao kakva zvijer. covjek vazda ko da je na speedu!