Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta velika, al jos je mlad klub olimpic bez iskustva u evropi, sjajno su odigrali dvomeč protiv nesto jaceg protivnika, ispali samo zbog gola u gostima. sama igra u prvom pretkolu je neki uspjeh za najmladjeg clana premijer lige. naravno, sljedece sezone 3-4 na tabeli, i aBd jos bolji rezultat u europi (y)
borili smo se ,bili smo bolji,casno smo se oprostili,malo nam je falilo,uvijek ista prica....u stvari ispali smo u najranijoj fazi takmicenjima zajedno sa svim ostalim levatima...
Boga mi u kakvom su nam stanju klubovi trebaće večeras slaviti Željin prolazak u drugo kolo ko osvajanje Lige prvaka. Sarajevo ne treba ni spominjat, Poljaci će ih opalit po ušima.
ja ti garantujem da ce sarajevo i lech biti 50/50...
Ti ne možeš garantovati ni da ćeš za 5 minuta još biti među živima, a kamo li da će taj duel biti 50/50.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ju fulio onaj Pandza. Zena bi ga moja zabila odatle.
Jel ovo Olimpic ? Malo je reci da se popravio zadnjih godina, gledam stream i ne vjerujem. Vise srece slijedece godine. Dominacija klubova iz Sarajeva :D
Olimpic jedini klub koji je ne poražen u Evropi.
sve je ovo sitna buranija, ukljucujuci i ove sto igraju 0-0 protiv maltezana. zna se ko cuva obraz nacije BORDO DIVOVI
Bordo divovi čuvaju obraz nacije sve dok ne počne utakmica, a onda prime sedmicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)