Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedeljni termin se koristi da se kaze drugim rijecima \"sedmicni\" ili \"tijedni\" nepismeni stvorovi. A @ManUnited Bolje rijeci ni ja nebih izabrao svaka cast i jos jednom ponavljam pod navodnicima \"Dzeko Kloc\" da vidim koliko ce ovaj koment opstati dok ga neizbrisu jer stvarno nevidim nikakvu vulgarnu rijec nit nacionalnu uvredu u \"Dzeko Kloc\" nek me neko ispravi slobodno..
Kod mene je utakmica bila u subotu a za vas ne znam
Bolje bi bilo da dzeku stavis na zadnjeg veznog..i onako vise igra nazad,nego u napadu....ipak je nas dzekson postao asistent..
Ti si jedan zavidan gad..Mozes Dzeki povuci jedan dobar dim!
promjena mentaliteta??! mislio je na promjenu trenera...garant! zabaru nemas pojma!
Instant ekipa zeli instant rezultat. Ne ide to tako, hvala bogu. A to da su u svakoj utakmici igrali bolje od Uniteda je, u najmanju ruku, smijesna izjava. Pa ljudi City nema uopste protok lopte, samo cista soliranja, i individualizam. Njihovi golovi su samo trenutak inspiracije pojedinca, a ne odraz timske igre u sta naravno spada nogomet. Pravi trener bi to trebao da zna i da radi na tome, a ne da pise izgovore za konferenciju za stampu.
ssssa tevezom ces ga bas stvoriti,covjek ne igra za ekipu,igra samo za sebe.. u mali dzep stavila odbrana uniteda.. nije se vidio na utakmici..i treba poraz treba ih jos vise,city ne igra enleski nogomet na max tri dodira.. tevez ko da je tito.. uzme loptu i dok je ne izgubi drzi u nogama i drago mi je sto su izgubili,poserem se na tebe ko trenera...
Dovedi Baljica da vam koju zapjeva u svlacionici i bicete prvaci ;)
\" ... nedeljnog poraza ... \" mislio je na vikend ...
BAs onako sportski
Ako Sa-x kaze da je tekma bila u nedjelju, onda nema razloga da ne vjerujem !
Dzekinho mi je ono drag ko oci moje, ali otkad je u Engleskoj fali mu malo brzine i puno samopouzdanja
to je europski fasizam.rekao im da odu piti alkohol,mogao je barem izdvojiti u toj rečenici našeg džeku on je pravi vjernik nije ćafir
A Silva i Tevez su sigurno popili po piće...
E baš taj pobjednički mentalitet je ono što nijedan šeik ne može kupiti!!! GGMU