Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misle da ce ih krenuti ako promjene.
prije 5 godina je mancester mijenjao travu, i svoju staru posalo u umag(CRO). ljudi i dan danas igraju na istoj, nemogu da vjeruju da nesto tako dobro postoji. nadam se da ce i barcelona svoju donirati nekom siromasnom klubu.
FC Barcelona će travnjak na stadionu zamijeniti već peti put u posljednjih pet godina. ...i sta je tu cudno tako to rade u normalnim okolnostima a ne ko na nekim stadionima u BiH samo se krpi msm ne na nekim neg svim stadionima...
jb.t kralj na hadisonu jos ima opusaka od koncerta U2
Dajte komad zenici da je kloniraju da se više ne ofiramo
Salji vamo tu staru travu