Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Pape ne, samo Pape ne.
Svi smo mi Pape Susic!!! SDamo neprijatelji bosne zele odlazak prvoga medju bosnjacima
@torente edmund je jedan od onih mrzitelja BIH iz južnog dijela te države. Zato i podržava Safeta jer ne radi ništa za reprezentaciju.
Safet Susic je KRALJ, i covjek je najbolji bosnjacki fudbaler ikada. On vas je odveo na sp. i prema tome ucionio je vise za bejha nego alija. I prije par mjeseci dizali ste ga u nebesa i pjevali mu oj sajo, oj safete, Licemjeri!!!!!!!!!!!!! SAFET PAPE SUSIC - novi stari izbornik bejha. Ko ima sta protiv eto vam srbija navijajte za nju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NE SAAM SAFETE, JOS CEMO PRIMITI I GO?!