Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kvalitetan link nema sta ;) snimak snimke snimka xD
Je li ovo fiksnim telefonom snimano?
Tražite posao? Posjetite prvu društvenu mrežu poslova Job.ba
Covjek nije cigo otac mu je iz Bijeljine rodom nekada davno otiso za Hrvatsku pa dalje za Svedsku.Dio Bijeljine gdje rodjen otac zove se tombak tu zakon nevazi odavno i svi koji su imalo upuceni znaju o kakvom dijelu grada se radi inace vecina stanovnistva tog dijela i jesu bas kao Ibrahimovic prgavi,bezobrazni i lopovi..Geni su cudo.. Daje dobar igrac tu zaista nema govora aa da je baksuz kao covjek zakljucite sami..
Pljujte vi po Ibri samo, a on najbolji spic zadnjih 10 godina uz Luiz Nazario Da Limu( onog pravog Ronalda)
Zanimaju Vas vijesti iz svijeta MOBILNIH TELEFONA? www. mobih.blog.com. - BH BLOG O MOBITELIMA.
Džaba ti Švedska, kad imaš balkanski gen. Onaj koji, s vremena na vrijeme, proradi u svima nama, pa ti dode da lupas, udaras, divljas...E, sad, ono sto su nasim ljudima teferici, koride, sijela i pijanke, to je Zlatanu nogometni teren, jer, brale, ne smije on u Svedskoj obrvu na nekog podignut, a kamoli nogu! Gen je cudna stvar Zlatane, krko krkane...
http://www.pik.ba/artikal/4444469/prodaje-se-gradjevinsko-zemljiste-na-relaciji-alipasino-sarajevo-aerodrom/
Ibra je jedan veliki gospodin a prije svega igracina! lik je pametan totalno, sa ovim danasnjim nazovi \"ljudima\" nemozes biti dobar, fin, jednostavno MORAS da drzis distancu! ne vrijedja nikog, dobar igrac, humanitarac, pa ljudi sta nam jos treba od jednog zivog biceta ????
A ja komentara odvratnih ..Ibrahimovic super fudbaler..a sta ima veze sto je Rom ?
Stvarno mi niste jasni, kada daje golove dizete ga u nebesa, a kada nesto ovakvo uradi pljujete po njemu. Odlucite se ili ga hvalite ili ga vrijedjajte, a ne cas jedno, cas drugo!
kakav konj, al\' nilski, pa gdje se to igra ovakav fudbal, u svedskoj sigurno ne
koja od ova 3 pixela je ibrahimovic
I sad će, naravno, dobiti 7 utakmica. Slično kao što je prošao Spaha - 11 utkmica za dva lakta, što ga i otjeralo u Španiju. Tako to rade pogani, prljavi francuzi.
www.tipovi.ba
Njega baš zaboli što ga takvi ko ti vole.ba Boli ga nešto i za jedne i za druge, treće...
Znam lika koji je radio s njim intervju dok je jos u Ajaxu igrao, lik htio na engleskom al Zlatan insistirao da na bosanskom pricaju. A ti se pOpOk na.pusi znas vec cega