Fizički se osjeća odlično
0
Nakon Benzeme statusom nezadovoljan i Di Maria
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba im baloteli da ih sve pokara i ucini sretnim
Ima l' iko u ovom Realu sretan i zadovoljan? CR7 tužan, Kaka nezadovoljan. Maria, Benzema, Iker, Ramos..... Šta taj Smour uradi od nekad kraljevskog tima. Razvali ga i rasturi. Kad dobije nogu u guzicu ima tek da haos bude.
Murinjo sve ovo treba rasterati i napraviti tim bez ovih razmaženih plači***ki.
Ne rise di maria, navijam za real ali vece tarabe nismo imali jos od doba gravesena. Svaki napad ako imas priliku sam ces us.rati, jer si sebican. A da ne pricam kako se "bacas" po terenu k'o da u barceloni treniras. P.s. mrsko mi ispravljati greske u pravopisu, kucam s mobitela, tako da fu.ck off :D
Šuti Di Marija,pokazat' ce tebi vizionar,magičar,čarobnjak fudbalski ,velebnii Luka Modrić.. -.-