Fizički se osjeća odlično
0

Nakon Benzeme statusom nezadovoljan i Di Maria

Totalsport
Angel di Maria (Foto: AFP)
Angel di Maria (Foto: AFP)
Vrijeme otkriva kako je sve više nezadovoljnih u madridskom Realu, nakon loše sezone, pogotovo u Primeri. Real je trenutno treća ekipa na tabeli sa čak 18 bodova minusa u odnosu na Barcelonu.

Krajem prošle kalendarske godine na status se požalio francuski napadač Karim Benzema, žaleći što ne igra više, a iste brige more i argentinskog nogometaša, 24-godišnjeg Angela Di Mariju.

"Radim sa sto posto angažmana na svakom treningu. Fizički se osjećam odlično i zato uvijek ostane žal kada ne igrate maksimalno ili više od onoga koliko igrate", rekao je Di Maria koji je ove sezone upisao osamnaest nastupa (uz dva pogotka) u Primeri, ali je vrlo često na teren ulazio s klupe.

"Nisam o tome pričao s trenerom Mourinhom. To su tehničke stvari i trener je onaj koji odlučuje. Meni ostaje da radim, da se trudim i nadam da će se stvari promijeniti. Ali, moram napomenuti kako nije uvijek lako pokazati sve najbolje od sebe u dvadeset ili trideset minuta. Konstantnost treba svakom nogometašu", zaključio je Argentinac.