Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U potpunosti se slazem sa Karananom!!! Cuj Elir Rahimic jedan od najboljih u svijetu na poziciji zadnjeg veznog:)))),dajte ljudi!!! Zapitajte se vi koliko ste vi poznavaoci fudbala?Za Elvira mogu reci prosjecan fudbaler koji se svojim profesionalnim prstupom dobro uklopio u jednu pa u najmanju ruku dobru ekipu,nista vise. I ne lupetaj te da je jak igrac ili nesto slicno.Uzivajte veliki poznavaoci fudbala a ja odo da jedem.
ovaj što kaže za rahimića da nije nešto veze nema o fudbalu...
karanana baš si prava karinana kretenu
a i dobar je musliman ;)
Pa brate ,mora se covjek nekad opustit ,
Apsulutno se lsazem,sjajan fudbaler...U Zenici sam bio na tekmi i Rahmici je neprelazan ,bravo Elvire..
Sajajn fudbaler i jedan od najboljih na poziciji koju igra! Steta je samo sto je vec u godinama! S kakvom lakocom oduzima lopte i osvaja prostor! Samo me zanima ko ga savjetuje za onu famoznu zurku?:))) (sala mala):))
hahahah,svaka cast!!!
A ti akademik bi mogao sjahati sa tog Caps Locka. čujemo te.
Rahima je dobar defanzivni igrač...Pravo čvrst, pametan, zna kad i gdje napraviti prekršaj...
Elvir u vecini utakmica odradi svoj dio posla na najbolji moguci nacin, rijetkost j da nije \"raspolozen\". Profesionalac, ne vidi se puno a odradi maximalno, nema protesta ni svadje.
ukaranana @karanana Suzdržavam se da ne budem grub,ti si totalna neznalca ....još tu nešto ocjenjuješ.Moje mišljenje je da je bio ključni igrač u utakmicama sa Belgijom...koliko je samo pokupio lopti na sredini terene.. Hvala ti Rahimiću....
Jedan od najboljih na svojoj poziciji zasigurno. Pa glup je onaj koji je ocekivao da rahimic zabija golove, rijesava utakmice i dribla protivnicke igrace, on uopce nije taj tip. Ali zato odusevljava koncentrisanoscu, sigurnoscu i lakocom rjesavanja situacija. Pravi igrac.
Visočku Bosnu za reprezentaciju.
Stovani Akademiche, da odgovorim, da cuo sam za poziciju defanzivni vezni i upravo zbog toga i dajem i ostajem pri svojoj ocjeni, jer upravo taj vezni red i odbrana je ono sto i smrdi i qurcu ne valja. gigantski oman je to upravo i dokazao prije 2-3 dana. prema tome elvire, grij ti klupu u cska-u, ali na zalost za reprezentacije nemamo bolje na toj poziciji pa si ti tamo stub svega.