Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manijak mojne bit na kraj srca.Ps.Zeljo dize 100%,valja stisnut,pa zaigrat u SEHERU.Old town all time.
samo se vi pitari kur.c.ite,primicete peticu od sirokog
jug je cemer
danas: zeljeznicar : sloboda 1-1 sutra: siroki brijeg : sarajevo 1-2
Naprijed Željo ljubavi moja : )
ZELJEZNICAR -SLOBODA 2 : 0
JAO NASLOVA..CUJ NA GRBAVICI CE BITI NAJZANIMLJIVIJE...OVO JE SMIJESNO STA JER NAPISANO..PA SVI ZNAJU DA CE U MOSTRAU BITI NAJZANIMLJIVIJE... VELEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Čeliku je dovoljna kazna što je iz Zenice, veća mu ne treba.
Mozel mi neko rec zbog cega je Celik kaznjen pa stalno igraju pred praznim tribinama,da opet nesto nisu oni njihovi navijaci uradili???!!!!!
Boraaaaaaac
Željezničar - Sloboda Tuzla: 1-4
Predvidjam negdje oko 216 navijaca sad na Bilinom od toga: 54 pripadnika osiguranja,48 sluzbenih lica,35 redara,15 djece sto dodaje lopte i ostatak rodbine iz Celikove uprave. Hajmo LAVOVI od ZE.