Prerano se radovao
0
Najveći kiks golmana ikad
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jeli onda ovo gol ili nije?
Gol ne bi trebao da bude priznat. Jucer je jedan bivsi sudija iz EPL rekao da je to greska sudije. Cim lopta promjeni pravac, to jest vrati se ka igracu koji izvodi penal, gotovo je. Taj sudija je rekao da ipak treba pogledati pravila te lige, mozda oni imaju neko drugo pravilo, ali pravilo FIFE je takvo.
Eto more da brani za izmisljenu drzavu Bosnu hahah
Nemam pojma je li priznat ili nije. Ali to pravilo da lopta kada se odbije od ili golmana stative ili precke i ne ide prema golu da se tu automatski zavrsava sve to je prava glupost. Poenta kod ovog gola je da je lopta imala putanju prema golu. to je putanja kruzna sa spinom. Niko ne svijetu ne moze dokazat da ova lopta nije imala putanju prema golu. Kada se lopta zavrne dobro vrlo cesto ima putanju van gola pa se vrati u go. Znaci ako neko puca punal i zavrne loptu kao lob udarac i ona predje visinu precke pa se vrati i udje u go to nebi trebao biti go jer nije islla pravo u go. Smjesno
Ovo se samo arapima može desiti, presmiješni su :-D
a zna li iko jel stvarno gol priznat ili se salite vi gore
I sta bi tokom drugog poluvremena, ko pobjedi?
da, bili su penali nakon nerijeseno 1:1
haha al me nasmija na uranku
Ma dobro to, a jel uopste bio penal?
da vam rijesim dilemu, go je priznat ne raspravljajte vise!
Pa zar ne vidite da lik slavi sa svojim saigracima sta vam je, noramlno da je go
Daj, tako ti boga, ne prosipaj se! Da je igrač, kojim slučajem, ponovo dotakao loptu onda nebi bio priznat gol, a ovako, ovo ne da je gol, ovo je golčina.
U REGULARNOM VREMENU(90 MIN.),PRODUZETKU REGULARNOG VREMENA,KAO PRODUZETCIMA UTAKMICE OVO JE 100 %-NI GOL.ALI SA OBZIROM DA SE RADI O IZVODJENJU JEDANAESTERACA NAKON UTAKMICE/PRODUZETAKA GOL SE NA PRIZNAJE JER JE LOPTA VEC BILA(JAKO UOCLJIVO) U POVRATNOM SMJERU,OD PRAVCA GOLA TJ. GOL-LINIJE.DALI JELOPTU ODBIO/ODBRANIO GOLMAN ILI SE ODBILA OD STATIVU/PRECKU TO NE IGRA ULOGU.ALI SA OBZIROM DA FIFA/UEFA VOLE MIJENJATI U KRATKOM ROKU PRAVILA,ZAVISNO KOME SU POTREBNA,MOZE BITI DA SE NESTO IZMIJENILO.MADA SUMNJAM.POZDRAV FUDBALERIMA
Glupaniiiiiiiiiiiiii, go je cist kao suza i ne prosipaj te se ovdje haha jbm ti ko se sve ovdje ne smatra za strucnjaka