Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao strastveni navijac Real Madrida, nadam se pobjedi, al isto tako dobroj utakmici da mi ne pokvari sijelo i dobro meze.
"Interesantno, u svojim prvim utakmicama protiv Barcelone, bivši treneri Real Madrida Manuel Pellegrini i Jose Mourinho se nisu proslavili. Čileanac je na Bernabeu izgubio 6:2, dok je Portugalac na gostovanju poražen 5:0." Jos interesantnije je da vi ne znate ni statistike pronaci na internetu jer prvu utakmicu je pelegrini izgubio 1-0 na NC sta je jos zanimljivo da je real u posljednjih 9 el clasica pob 4 puta a ne 3 :D barca je samo 2 putaa al et nema veze ko to prati nije da si placen za to ili nee cekaj JESII placaju te da pises *** ti mater svoju :D
Najveca el-gluma do sada. Ronaldo ima da za svaki pad suze pusti :D
Nadam se da ce sav taj novac i neosporan kvalitet biti opravdan i na terenu. Nadam se utakmici s puno golova i lijepih poteza. Samo da nas ne "pocaste" bespotrebnim valjanjima i cestim simuliranjima. Shvatam vaznost utakmice, ali takve stvari ne bi smjele da se ponove. Jedva cekam spektakl :)
Nije problem u valjanju, koliko je problem u stvarnim grubim startovima. Proteklih sezona smo gledali nadmoćnu Barcelonu isprebijanu od strane siledžija iz Real Madrida. Ove godine Barca i nije tako nadmoćna, pa se očekuje bolja tekma.
Barsa je Barsa ali Real je Real blaga prednost Barsi....
i ove godine nas čeka el clasico u ligi prvaka klasično bez reala i barse
Ma real pobjedzuje.