Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj igrati, to bi najmanje sto mozes da uradis....bojkotuj!!
Muškarac sa velikim mudima ulazi u svlačionicu među žene i one ostaju zaprepaštene,on se osjeća kao ona??? Žene pokrivene, problem???
I Amerika krsi prava Crnaca. Uz to imaju 3 miliona ljudi u zatvorima (mnogi od njih su nepravedno osudjeni) koje koriste kao jeftinu (bezplatnu) radnu snagu.
A nije bizarno da se mudonje ili ti transvestiti takmiče sa ženama u sportu
Zato postoje manageri i igraci. Mala, ti si igrac- igraj. Ne pametuj. Jos pure...do managera.
Pogan americka! Stvoritelji mrznje i terorizma.
Bravo Alex, a pod hitno je potrebna reforma unutar FIFA-e nakon Katra i ovog sada a sve zbog pojedinih korumpiranih budala...
Nije ovo pravi nacin... Slazem se da se prava zena i LGBTQIA2S+ (da, tako se sada zovu) u Saudiji trebaju popraviti, ali jedno je kada neko nekoga svjesno ugrozava (sto je za svaku osudu), ali ponekada drustva imaju drugacija uvjerenja i to treba isto tako postovati. Treba li izbaciti SAD sa Olimpijade zbog toga sto je za prosjecnog amerikanca nemoguce platiti doktora ili medicinsku njegu? Po meni, to je cisto krsenje prava svakog insana, a ne samo zena i LGBTQIA2S+...
Privlači pažnju glupostima!
U pravu je,svaka cast
A ona ce za kraj karijere na OF
I danas svako uzima za pravo da priča o “moralu”!
E malo morgen mala.
Cuj nju da neko podrzava. Zasto? Tolko bitna?
bitna ko ronaldova lijeva noga