Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora jarane neko da vas kara u te vase suplje glavurde. ti si papak ulojeni jebbac samo ovako na prstima, u privatnom si zivotu mis mekinjas... ja tebi nebih nikog ni podugackim stapom pinuo, sam da znas.
Sestru ti usranu yebem u usta smrdljiva.Sta se ti javljas na temu,ne igraju kauri.
hahahahaha, ne daju lojavci ni ruzne rijeci o braci!! kad sad braca raspale baluna jedni protiv drugih..... na mukama sam za koga cu navijati hihihi majke vam ga gurbetske iskomplksirane
Semma, ista je to gamad.
pazi atomski s lijeva :D
fino fino samo igrajte tako samo tak.
@Roki...joj jarane sto te covjek naljepi...anako fino...kulturno...sjedi bolan i nemoj da se javljas...ako nemas sta konstruktivno reci! ; ))
Ima srbska ona je jos ruznija..
Ima li ružnije reprezentacije od ove?
Glupost ti izvire iz usiju i prsce na sve strane. 95% Iranaca su šiti a šiti i \"vehabije\" se međusobno ne mogu, nikako. Bilo je na toj relaciji podosta pokolja, čak i na svetom tlu Meke \"vehabije\" su jednom masakrirale ogroman broj šita koji su došli na Hadž. Eto samo malo općeg znanja, ništa ne škodi. (komentar je djelovao ko ono \"da se svi ovi kinezi fino vrate u japan -.- )
kad ce karte u prodaju ?
Drzite na oku ove mudzahedine da koji ne ostane poslije utakmice u Sarajevu i odomaci se kao Abu Hamza :) Fino ih ispratite na avion i posaljite sa njima sve njihove vjerne navijace iz BiH Vehabija Air Lines-om !