Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je zvanicna i javna informacija jer FIFA to placa. Ali dajte nam info koliko ste od toga vec potrosili i rastalili,to je bitno.
Samo to sto ste Susicu (najgorem selektoru u Evropi) produzili ugovor uz platu od 50.000 km,dovoljno je da se Begic i njegova ekipa zauvjek odstrane iz naseg Saveza!A kad se tome dodaju mutne radnje kojima se doticni bavili(i jos bave),a ko je je razotkrio gosp.Halep onda je sve jasno.Zalosno je godp.Halep zbog istine koju je rekao iskljucen iz naseg Saveza!Sacekajmo zavrsetak kvalifikacija,a onda ce vjerovatno mnoge neciste radnje Begica i Co.izaci na vidjelo!I Susic je godinama uz pomoc Begica(i "Begica")mutio u nasoj reprezentaciji,pa na kraju svi znamo kako je zavrsio!Nista bolja sudbina ne ocekuje ni Begica,i njegove kompanjone iz Saveza!
Kako smo mi proklet narod. A valjao Vam je Usanovic, Dominkovic i ostali. Sad kad je sve uredu opet nevalja. E to je Bosnjo bagavi. Ebem li Vam sve debilno. Da Vam Bog dodje za presjednica Vi bi rekli da nevalja.....
A koliko ste u svoje padže stavili?
Uuu ti lebac, pa tu ima sad da se hapa u šesnest! :D