Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojne se sa ovim druzit, nije on dobar u glavu
Igrace Dzeko sigurno vise nego prije, jer i sam Ibrahimovic je morao doci u Italiju kako bi pokazao svoj raskos koja je bila gusena u prenapuhanim klubovima tipa Barse, Reala, Citija, itd. Sretno!
Mnogo je ljepse ovih dana citati o Dzeki, nego o korumpiranim politicarima koji nam truju organizam. Uvijek ima i dusmana, ali njima za informaciju, ako se nasem Dijamantu Rim poklonio, ne vidim razloga da ga i mi ne respektujemo.
20 golova u ligi i 10 u kupu i ligi prvaka
top
Koja je ovo levatina,da te Bog mili sačuva. Kakva nepravda čovječanstva
skoro kao ti.. ali nikad niko nece biti levat kao ti, pa se fino poklopi ko hamburger i suti dok ne opametis.
Dijamant zasluzuje da igra od prve minute navijaci i fudbaleri cytiia su bili svjesni toga da im je Dzeko uveliko pomogao u odlucujucim utakmicama samo konjina Mancini.i Tovar Pelegrini to misu vidjeli nek si.Dijamantu otisao gdje ces pokazati kja si klasa
odigra protiv totenhema utakmicu iz snova...neznas koji je ljepsi gol.....a DEBIL ga stavi iducu utakmicu na klupu.....
Poslje duge naporne noci .... novi ljubavni par objavio selfiie .... Ko je koga mazno ? :)
Sto jest .. to jest ... Dzeko izgjeda mnogo veseliji ... Nadam se da su klupe na Stadio Olimpico udobne ... da moze odmarati guzove. Kompani je preporucio Nainggolanu dobrog "saigraca" :D
samo furaj :D
oooooooo Edin Dzekoooooooooooooo, oooooooo Edin Dzekoooooooooooooo :-D