Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za tebe je svaki skolarac izmislio fudbal....a i ono cuveno biciklo...koje su djeca radila prije 30 godina
\'\'STRIJELAC CETIRIJU GOLOVA NA MUNDIJALU U JUZNOJ AFRICI\'\' KO JE USPUT BUDI RECENO SAMO JEDAN GOL IZA RONALDA KOJI JE ZABIO 15..
voli gledati svabe.....al da se razumijemo svi znamo ko je tri puta bio najbolji igrac svijeta i ostat ce a to sto miro zamislja je njegovo:)
aha..tako su i argentinci mislili..deutschland uber alles
Naravno da se ne brine de-bi-lu, Spanci ce vam nece dati ni primirasiti njihovom golu, vrijeme je za polazak kuci, ako ne vjerujes pitaj malog Paula.;-)
Svaka cast Miro, ali samo je jedan \"il fenomeno\". Nikad vise onakvih golova vidjeti necemo... :(
Ronaldo je za tebe izmislio fudbal !!! onakvu lakocu kod davanja golova je rijetko ko imao, a tek cuveno biciklo... nema vise takvih igraca..
schwabe tite klose ubica nene mi :D