Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan propust kod sudija je bio kod izjednačenja, Pjanić je najmanje ukrao 5 metara prostora kad je namješto slobodan udarac. Nevjerovatno da to sudija nije vidio.
Da vi dobro igrate nema tog sudije koji bi vas mogao oštetiti pa brate zabijte 3-4 gola i eto jade jadne na šta je veliki real spao da prosijači i prebacuje sudijama za poraze i lošu igru
za sve one koji ne kontaju poenta je stvaranje pritiska na sudije levati jedni! zna i on da nije penal bio ccc... koliko levata na jednom mjestu boze dragi! navijam za barcu al mou je najbolji u svom poslu i iako ga ne volim ovakvog lika moras postovati!
ko o kome special five o sudijama
Seljak mami kuci i reci da se ne petlja! Ti vjerovatno pratis hrkljus a ne fudbal, pa ne znas pravila. Instiktivno podigao ruku? Da zato se daje zuti karton i dijele se penali Obicno fudbaleri dignu ruke onako, igraju odbojke.
Pa prije realovog gola nije svirao cist prekrsaj za lion,a taj penal sto ti trazis murinjo se nesvira ni u drugoj kantonalnoj,koji papak.
najodvratniji covjek u fudbalu!!!!!!
DOBRO STE PROSLI PA VAM U PRVOM NE DADOSE PETAKA
Ti nemaš blage veze o fudbalu. prema komentaru i vidimo da si sudija i da nisi napisao. zato smo uvijek imali najgore i najpotkupljivije sudije
serinda i ovaj murinjo
žoze ti si najjači... special one...arbitar peder.
igrac NEMA pravo staviti ruku u polozaj u kojem se nalazila ruka igraca lyona...da se razumijemo,ne volim real madrid,al pravila su pravila...to je sve do sudije,neko bi svirao,neko ne bi...al igrac to NE SMIJE uraditi...govorim kao bivsi sudija pozz
igrač ima pravo rukom štititi glavu! da ga lopta nije udarila u ruku udarila bi ga u glavu, ne znam u čemu je problem jose!
Šta se petljaš gdje ti nije mjesto. Igrač ima pravo šitit lice kada se izvodi slobodan udarac, i da imaš oči kako treba vidio/la bi da čovjek instinktivno stavlja ruku na lice i u tom trenutku ga lopta pogadja u ruku. Znači da nije stavio ruku, dobio bi po čuturi, nikakvog uticaja na igru ta ruka nije imala.
kako ga vise nije stid?? pa Bogami on ko\' nako\' deriste, pa se onda naziva velikim trenerom :S Treba mu cuculu dati da prestane plakati.. Svi su potvrdili da je ponisteni Messijev pogodak bio regularan, a Guardiola nije ni spomenuo to! Dovoljno da vidimo razliku..
Nije bio normalan polozaj ruke kad je Ronaldo sutirao, smjesno je uopste pricat o tome, ruke je bila u vazduhu, zar stvarno se mora raspravljat o tome. Mourinho mora razumjet da sudije prave katastrofalne greske ne samo protiv Reala nego protiv svih klubova, to je tako!