Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi su gori od nas balkanaca,pogotovo nakon ovog polufinala sinoc....kod nas jeste da navijaci prave nerede ali nigdje ni na jednoj utakmici nisam vidio da su se pobili igraci između sebe,cak se to nije desilo ni na marakani kad su bh fanaticose napali srbski navijaci igraci su na terenu bili normalni i nisu se tukli ko ovi sto se tuku između sebe na svakom elclasiku kojeg bi ja nazvao el ragby ili el rat na terenu
Kako ce ti Pike igrat kad zeli separatizam? Da ti nije u repci mozda zadnja linija katalonska - vezni baskijski - napad spanski?
Poslije lazi koje su servirane na Piqueov racun, prilicno je to gotova stvar.
Pa ne igraju ti u reprezentaciji Srbi i Bosanci pa da bi imo neke probleme!!!