Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se zove ljubav prema timu...a to niko od vatrenih navijača ne komentariše. Možda vi mali plavi ne znate šta to znači. Ugledajte se. Bez obzira na finansijski jaku ponudu, Max se vraća svom Sarajevu. PS: PS: Maksumić ima 25 godina. ;) PPS: Na stranici Wikipedije stoji na vam je prvi golman GUŠO. Idi tamo se raspravljaj.
Jos nam samo Vule fali :)
samo dodji max, odigraj polusezonu kako ti znaš, a na derbiju odmori, oni nam svakako ne znaju zabit gol ni kad ih je duplo više
samo vam fali još Mujanović da dovede svog unuka
An gdje je Dzeko?
taj momak nema nikakve veze sa porodicom Makusmić koja je poznata po mesnicama i restoranima i on potiče iz radničke porodice, ali ipak mislim da je prošle godine izdao FK Sarajevo i preko noći pobjegao u Rumuniju. Da je imao bilo gdje ne bi se vratio, ali bolje igdje nego nigdje.
Ajdin Maksumić,ovo onaj mesar,sto p r c i mlade studentice iz Konjica,a babo mu placa karijeru ! pfffff..Hajd ba produzi Maksumić,otvaraj McMaksumić pametnije ti je !
Hocu li i ja za par mjeseci morati jesti samo virsle ?!
Ja samo znam da kad igra Maksumić u timu, Sarajevo pravi uspjeh, dakle igra evropu i prelaze se pretkola. Važan je igrač, koji ima evropskog iskustva. Ima podosta zasluga za izjednačujući gol protiv Spartaka u Slovačkoj kada je opalio sa 25 metara slobodnjak, lopta je pogodila prečku, odbila se do Jahovića koju je pospremio u gol za prolaz Sarajeva. Maksa, vrata Sarajeva su ti uvijek otvorena a vi štrumfovi pocrkajte od muke jer nas ne možete pobijediti ni kad nas ima 8 na terenu.
Ovo je pametan potez, Mirza je doveo momka koji ce dati sigurnost njegovom podmladjenom timu i sa svojim iskustvom pomoći da sazriju mladići kao što su Ihtijarević, Avdić, Obuća...velike nade tima s Koševa. Šta je sa Smječaninom, je li sazrio za prvi tim?
Ovo pojaćanje samo vam fali još Repuh Smečanin Va-rupa i Fočić ha ha ha ha ha ha sve stara imena imali iko novi u Karajevu baš ste smiješšššššššššššššššššššššššni miššššššššššššševi haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
e i ja sam dosao zn0tel to....
J E B E M T I FUDBAL KAD GA SVAKO IGRA
glabajte ga pitari
To maxaa :D Cuj varesanovica treba li mu paa normlno da treba ! Strumfici .. Komplexi su cudo ;)
Velika zvijezda s Koševa! Prenosi vas CNN...