Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POKUSAVAM DA ZAMISLIM KOJE BI SLAVLJE BILO KADA BI NASI POBJEDILI NOCAS ,dzeko sine dabogda im 5 golova nocas dao
Hajmo Bosno Bosno Bosno ! BiH !!!
Mole se navijači Bošnjaci da ne traže azil nakon utakmice. Dosta nam je i ovih neintegrisanih koje smo već primili u Francusku. Hvala!
Trebali biste biti realni i reći ono što jest: vi na 24 posto želite pobjedu. Ostalima je ili svejedno, baš ih boli taki za utakmicu, ili bi željeli da izgubite. Mislim da je ovih drugih daleko više. Ovako samo lažete same sebe i uvlačite se sve dublje u laž, pa vam onda puno treba da se vratite u normalu, kad vas istina opali po glavi.
france = lop.ovi
12 000 domacih navijaca,malo se skoncentrisi Mujo.A ostalo su gostujuci navijaci:)
koga ce srbi izvuci u barazu ahahhahahah _ _ _ DAJ NAM KOCKASTE DA SE IGRAMOOOOO IGRAMOOOO
nije ga spahić dirno stvarno krađa
@ za ja & Hvala za link:)))
AJMO BOSNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SJAJI DIJAMANTU !!!!!!!!!! KAKO GA IBRO LJUBI , IZDRŽITE JOŠ 45 MINUTA!!!!!!!!!!!!! POZDRAV IZ ZADRA !!!!!!!!!!!!!!!
SRCE KO DZAMIJA , CRKVA , SINAGOGA :d KAKO HOCETE :d
turi im ga dzekooooooooo :D
VOLIM TE DZEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bravo Bosnjakistan..cestitke iz Herceg Bosne
Krvi Bosnje vode
Goooooooooolll! Toooooo Bosna!!!! Istina je da me nekad ljutite komentarima i sl. ali ja uvijek za vas navijam! Vrijeme je toj Francuskoj više da se makne. Prošlo je njihovo vrijeme! Jel to Džeko zabio?? Car! Pozdrav iz RH.
GOLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!