Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvukla ga fortuna u tom finalu, kao i u citavoj toj sezoni u LP. Prvo jedva prošli grupnu fazu Gerrard zabija gol za 3-1 protiv Olympiakosa pred kraj susreta, u polufinalu Garcia zabija gol Chelsea-u lopta nije prešla gol liniju. Finale poznato ne umanjujem ekspresan povratak Liverpoola, ali onaj promašaj Shevchenka sa 3 metra lopta pogađa Dudeka u glavu i zavrsava u korneru, a ne u golu. Zbog ovih nabrojanih stvari fudbal je najvaznija sporedna stvar na svijetu.
@useraccount , slučajno osvojio 2 titule Primere sa Valenciom pored Reala i Barcelone :)
@useraccount Ne sporim za sezonu 06/07 govorim za sezonu cuda u Istanbulu, ja bi ga okarakterisao kao osrednjeg trenera. Imao je i svojih losih predstava kao sto je ova u Realu, u Chelsea je uspio izvuci situaciju sa osvajanjem EL, ali izgubiti od Corinthiasa u finalu SKP protiv je nedopustivo. Isto je tako sa Liverpoolom izgubio finale Svjetskog Klupskog Prvenstva.
Amater od trenera.
Najveci ublehas i amater.
Trener NULA