Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plan ko da je pravio Eric iz South Parka
kralju:)
Hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je vrlo zabrinjavajuće! Ne iz razloga što su hrvati ovo napravili, već iz sigurnosnog aspekta. Neko je ranije unio ovo i spremno je čekalo. Srećom riječ je o pirotehnici, ali ovo daje fantastičan povod fanaticima da isto urade sa tempiranim bombama. Osiguranje stadiona i obezbjenje Eura je niskom nivou kad se ovo desilo. Ja hrvate ne bih kaznio, već bi ih nagradio što su ukazali na ovako neviđen propust!!!!
Bolje i oni da napadnu nego ISIL
Kako su uspjeli ??? Balkanski mafijaski klanovi rade cuda , eto kako ! Kada kazem mafijaski klanovi , tada i mislim na prave mafijase/kriminalce, a ne politicare koji su samo lutke na koncu tim mafijasima.
Ovo je nešto iza čega ne stoji ni Hrvatska, ni njen narod, ni navijači, ni fudbal. Sve ovo nabrojano ne smije biti talac 10-tak kretena. Ovo je komentar nekoga ko ne razmišlja selektivno u zavisnosti kome se to dešava,
nadam se da ce diskvalifikovati ustase sa prvenstva... steta samo sto ceska ne zabi i treci gol na kraju...
@manijak84 hrvatice i cehinje najvece kurvice
5 linija kontrole na stadionu i opet unijeli šta su htjeli što ti je balkanac
ako ruse nisu diskvalifikovali, ne vidim razlog što bi hrvatsku. pa nije topovsko djule uletilo u teren, nego par baklji..
HNS PLANSKI RUSI HRVATSKI NOGOMET SA MAMICEM I SUKEROM
Znaci Spanija - Hrvatska prekid u prvo poluvrijeme. Imal gdje uplatiti u kladionicama. XD
Ahhahaah jadovi evropski kako podmecete...komsije uz vas smo
klix.hr. dajte još koji članak o hr reprezentaciji niste evo ima i 5 minuta!
Mazohistički i samouništavajući nagoni kod balkanskih naroda dominiraju, a pamet i mir su na aparatima. Hrvati, na moju iskrenu žalost, nemaju snagu isčupati se iz toga.
to su ORJUNAŠI....kava Torcidi ili Hercegovci ili bilo tko drugi...a ako ne znate tko su orjunaši...eto su vam četnici sa Domovnicom....
@drinskysorab ne smijemo ništa ..jer čim ove privedu oni će se pozvati na zaštitu manjina ..i sud ih pusti uz uvijet ili sl., srbi su zaštičeni ko Bosanski medvjed, mogu da rade što hoće ..nikom ništa....neki dan je idiot sa Audijem pijan u sred dana u Zagebu uletio na piješaćki, bježao od policije umalo ubio dijete..i kažu srbin , samo novčana globa...a da je naš to uradio dobio bi pritvor odmah i prozivali bi ga po novinama mjesec dana..ovako..ništa