Uoči meča sa Portugalom
0
Na Bilinom polju se vrše posljednje pripreme
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove bezbožnike što laju po portalu:UŠUTITE SE MAJMUNI BAREM DOK PATRIJARHA NE SAHRANITE,PA LAJTE IZA ČETVRTKA.
JOE; DOBRO SI TO REKAO; SVAKA CAST !!!!!!!
nije semafor nego led reklame
Sabur srpcadijo..napravit ce vama dodik repku od laktasa..iihihiiihii .. to kako osvajate vidimo....po forumima i chatovima..TAKO JEDINO I MOZETE! a sutra deranje guzova!!!!! ;-)
hajmo braćo sololačkom kraju još ce vlahinje j.bavati znaju
kaži baba đe unuka spava da se tutčin nemući badava
srpkinja se pred vladikom klela turčina je najviše volela
Naprijed Zmajevi .... A vi pravoslavci idite kod prepariranog pavla i ljubite mu ogavnu ruku hehehe
eee ljudi mozeli mi neko reci jeli ovo sto istovaraju semafor mislim ono platno meni se čini da jeste pa možel neko potvrditi
Ma stipu ove turske pravoslavce heheh Sta ce kad smo ih mi pravili prije dosta godinaaa X D
Da sam znala kakva je slanina nikad ne bih legla pod turcina
Povoljno prodajem vazelin pogodan za upotrebu na podrucju gdje Racku Sisaju! Poseban rabat na količine za srijedu naveče!!!! Ajde bre kvazi gedžeee, ciganiiii, još malo pa nestalo!!!! Al će bre da vam zatreba!
Tako ti i mama zvuči kada sam na njoj oooOOOOOoooo AAAA AHHH
PPOOOOORTUUUUUUGAAAAAAAAAAAA AAALLLLLLLL oooooooooooOOOOOOOOOoooo ooooooooooOOOOOOOOOOoooooooo ooo PPOOOOORTUUUUUUGAAAAAAAA AAAAAAALLLLLLLL oooooooooooOOOOOOOOOoooo ooooooooooOOOOOOOOOOoooooooo ooo PPOOOOORTUUUUUUGAAAAAAAA AAAAAAALLLLLLLL oooooooooooOOOOOOOOOoooo ooooooooooOOOOOOOOOOoooooooo ooo
B-ulju L-ižeš, R-acku S-isaš, hoćeš li konačno da se stisaš? Imaš samo dvije šanse: Daj nam mamu za romanse! Druga šansa je sine tvoja da i djeca tvoja budu moja! Na kraju ja odgovorno poručujem ti, da nam samo ćunu možeš glabati! BTW: Kako se može javljati neko bez srca??? Kosovo (srce srbije) više nije u istoj!!!