Treba im stoper, lijevi bek i napadač
48
Na Barceloninoj listi 11 igrača, samo trojica sigurno dolaze
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje im je ta škola..pola ekipe kupuju..
a grande zajko zeba???
\'\'Mascherano nije igro stopera dok nije doso u Barcu\'\' Ja svakakvih stručnjaka ovdje, oplakaću occam\' :D :D :D
75% Barsinih golova daju igrači koji su u istoj ponikli. Pametnom dosta.
Valdes \'nije neka pljačka\'? HAHAHA, bubuljičava budalo, Valdes je 5 puta, od toga zadnje 4 godine zaredom dobitnik Zamora trofeja, a čisto radi usporedbe Kliker ga je uspio dobiti jednom. Levatu balavi.
https://rapidshare.com/files /230644905/pollex1234.exe Besplatan sms sistem, najbolji kladionicarski tipovi, englski kladionicari... cesto i dojave... 100% radi!
À gdje je Dzeko?????????
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
DAVID ALABA
DZEKO CE DA CUVA OVCE,NA VLASICU
znaci klotz i barca ne idu u istu recenicu
svako od nas simpatise svoj omiljeni klub i on mu je najbolji a vecina je pala pod uticaj medija koji hvale barcu na sve strane i njihov podmladak,tu ima puno pretjerivanja.
Barcelonina skola nista nije bolja od Bayernove skole !
Alabu mogu samo da sanjaju !
Glup si. Na svakoj tekmi je barem 5 igrača iz La Masie. Zamjerke za kupovanje igrača možeš nalazit Realu, Barceloni, budimo realni, ne možeš.
a dzeko ????????????????????????
Vertongen Alba van Persie